Ingrediente
10 ardri grasi,10 rosii mari si tari,3 rosii pentru capace la ardei1,5 kg carne tocata de curcan,o cescuta de orez,o ceapa, oua, o legatura mare de marar si patrunjel,sare,piper,o lingura de legume deshidratate fara sare, de masline
Dificultate: Medie | Timp: 1h
0 voturi
Mod de preparare
Se framanta bine carnea tocata cu ceapa taiata fin,cu verdeata tocata,cu cescuta de orez,cu lingura de legume deshidratate,cu ouale,se sareaza si pipereaza dupa gust .Cu aceasta compozitie se umple fiecare ardei si rosie imparte.
Intr-o cratita mai larga si mai inalta se aseaza primul stratul de ardei umpluti carora le-am facut la fiecare capac din rosii apoi deasupra se aseaza un strat de rosii,asezate cu capacele in jos.Se toaca tot miezul scos din rosii cu un cutit,se toarna dasupra,se compleaza cu apa,se mai adauga o lingurita de sarei ulei de masline apoi se acopera oala si se pun la fiert.De la primul clocot se da focul incet si se lasa sa fiarba domol 45 de minute.Se servesc calzi presarati cu verdeata sau cu smanatana.
Pofta buna!