autor:

nicoleta

» » Mancaruri cu carne

Rosii umplute

Autor: nicoleta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nicoleta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iunie 2009

Ingrediente
8 rosii mai mari, 300g carne vita+porc, 100g parmezan, 100g pesmet ras, sare, piper, 1 legatura patrunjel verde, busuioc verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se taie un capacel fiecarei rosii si se scobeste cu o lingurita si se pun cu gura in jos sa se scurga.Miezul de la rosii se pune intr-o strecuratoare si sucul rezultat se condimenteaza cu sare piper si se pastreaza.Carnea se amesteca cu parmezan, pesmet si parunjel tocat si se potriveste de sare si piper si se umplu rosiile si deasupra se pune capacel se pun in tava si se adauga apa si sucul de rosii cu busuioc si se da la cuptor 50 minute daca scade apa prea repede se mai completeaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rosii umplute cu orez, stafide si nuca

Rosii umplute cu orez, stafide si nuca

Tai ceapa marunt, o calesti putin in ulei si adaugi orezul spalat si scurs bine. Mai calesti putin

4 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rosii umplute la cuptor

Rosii umplute la cuptor

Se spala 2 rosii mai rotunjoare, in care se taie un capacel si se scoate cu lingura miezul carnos,

3 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • Vekas

    Vekas (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2009

    Sunt sigura ca sunt gustoase!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 iunie 2009

    Chiar imi place reteta ta...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 8 rosii mai mari
  • 300g carne vita+porc
  • 100g parmezan
  • 100g pesmet ras
  • sare
  • piper
  • 1 legatura patrunjel verde
  • busuioc verde

Raporteaza reteta

Retete
de nicoleta
Prajitura cu visine

Prajitura cu visine

Ciocolata si untul se pun la topit intr-un vas pe abur.Galbenusele se freaca spuma cu 2 linguri de

6 voturi    4 comentarii
2h
Dulciuri diverse
PRAJITURA CU MAC SI FRUCTE

PRAJITURA CU MAC SI FRUCTE

Se fierbe macul in lapte 5 minute si se pune la racit.Se freaca untul cu zaharul pana devine spumos

10 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse

Vekas (Chef de cuisine)

Sunt sigura ca sunt gustoase!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de porc cu sos de ciuperci si fasole verde tempura