autor:

nicoleta

» » Mancaruri cu carne

Rosii umplute

Autor: nicoleta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nicoleta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iunie 2009

Ingrediente
8 rosii mai mari, 300g carne vita+porc, 100g parmezan, 100g pesmet ras, sare, piper, 1 legatura patrunjel verde, busuioc verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se taie un capacel fiecarei rosii si se scobeste cu o lingurita si se pun cu gura in jos sa se scurga.Miezul de la rosii se pune intr-o strecuratoare si sucul rezultat se condimenteaza cu sare piper si se pastreaza.Carnea se amesteca cu parmezan, pesmet si parunjel tocat si se potriveste de sare si piper si se umplu rosiile si deasupra se pune capacel se pun in tava si se adauga apa si sucul de rosii cu busuioc si se da la cuptor 50 minute daca scade apa prea repede se mai completeaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rosii umplute cu cuscus

Rosii umplute cu cuscus

Intr-un castron se pune la umflat cus-cusul impreuna cu sarea,uleiul de masline si 200 ml apa clocotita

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rosii umplute cu vinete albe cu maioneza

Rosii umplute cu vinete albe cu maioneza

Pt a umple rosiile am folosit vinete cu coaja alba coapte, preparate cu maioneza. Rosiile

9 voturi    6 comentarii
10 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Mixer compact cu bol

- 54 %
499.99 lei
229.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 20 %
699.99 lei
559.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Vekas

    Vekas (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2009

    Sunt sigura ca sunt gustoase!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 iunie 2009

    Chiar imi place reteta ta...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 8 rosii mai mari
  • 300g carne vita+porc
  • 100g parmezan
  • 100g pesmet ras
  • sare
  • piper
  • 1 legatura patrunjel verde
  • busuioc verde

Raporteaza reteta

Retete
de nicoleta
Prajitura cu visine

Prajitura cu visine

Ciocolata si untul se pun la topit intr-un vas pe abur.Galbenusele se freaca spuma cu 2 linguri de

6 voturi    4 comentarii
2h
Dulciuri diverse
PRAJITURA CU MAC SI FRUCTE

PRAJITURA CU MAC SI FRUCTE

Se fierbe macul in lapte 5 minute si se pune la racit.Se freaca untul cu zaharul pana devine spumos

10 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse

Vekas (Chef de cuisine)

Sunt sigura ca sunt gustoase!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Prepelite cu smantana