autor:

nicoleta

» » Mancaruri cu carne

Rosii umplute

Autor: nicoleta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nicoleta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iunie 2009

Ingrediente
8 rosii mai mari, 300g carne vita+porc, 100g parmezan, 100g pesmet ras, sare, piper, 1 legatura patrunjel verde, busuioc verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se taie un capacel fiecarei rosii si se scobeste cu o lingurita si se pun cu gura in jos sa se scurga.Miezul de la rosii se pune intr-o strecuratoare si sucul rezultat se condimenteaza cu sare piper si se pastreaza.Carnea se amesteca cu parmezan, pesmet si parunjel tocat si se potriveste de sare si piper si se umplu rosiile si deasupra se pune capacel se pun in tava si se adauga apa si sucul de rosii cu busuioc si se da la cuptor 50 minute daca scade apa prea repede se mai completeaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rosii umplute cu fasole verde

Rosii umplute cu fasole verde

Rosiile se spala,se sterg , se taie la fiecare in parte cate un capacel si se scobeste miezul.Se

18 voturi    6 comentarii
1h
Retete de post
rosii umplute cu vinete

rosii umplute cu vinete

Umplutura: se curata ceapa si se taie marunt,se caleste in ulei pina incepe sa luceasca,peste care

19 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Vekas

    Vekas (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2009

    Sunt sigura ca sunt gustoase!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 iunie 2009

    Chiar imi place reteta ta...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 8 rosii mai mari
  • 300g carne vita+porc
  • 100g parmezan
  • 100g pesmet ras
  • sare
  • piper
  • 1 legatura patrunjel verde
  • busuioc verde

Raporteaza reteta

Retete
de nicoleta
Prajitura cu visine

Prajitura cu visine

Ciocolata si untul se pun la topit intr-un vas pe abur.Galbenusele se freaca spuma cu 2 linguri de

6 voturi    4 comentarii
2h
Dulciuri diverse
PRAJITURA CU MAC SI FRUCTE

PRAJITURA CU MAC SI FRUCTE

Se fierbe macul in lapte 5 minute si se pune la racit.Se freaca untul cu zaharul pana devine spumos

10 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse

Vekas (Chef de cuisine)

Sunt sigura ca sunt gustoase!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Mancare de dovlecei cu pulpa de curcan ,in sos de rosii