autor:

Spanu Monica Daniela

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Rosii umplute cu orez

Autor: Spanu Monica Daniela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Spanu Monica Daniela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 martie 2009

Ingrediente
-12 rosii mijlocii, -3 cepe, -1 morcov, -ulei, -verdeata, -sare, Sos:, -2 cesti apa, -2-3 rosii, -2 linguri ulei, -sare

Dificultate: Medie Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Se taie la rosii un capacel in partea de sus,se scoate miesul cu semintele,se sareaza si se aseaza cu gura in jos sa se scurga.In acest timp,ceapa taiata marunt se prajeste in ulei,impreuna cu morcovul ras,se adauga orezul si cand incepe a prinde culoare,se stinge cu apa.Se lasa sa dea 2-3 clocote,se da deoparte,se adauga sarea,verdeata tocatasi miezul rosiilor.
Se umplu rosiile,se aseaza intr-o cratita si se toarna deasupra sosul facut din apa,ulei,sare si rosiile curatate de pielita si tocate marunt.Se fierb 15 minute la cuptor la foc mic.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu orez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rosii umplute cu orez

Rosii umplute cu orez

Speli rosile, le scobesti si le lasi la scurs. Separat pui orezul la fiert cu putin delikat. Calesti

5 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rosii umplute cu ciuperci si orez

Rosii umplute cu ciuperci si orez

Puneti la calit o ceapa, ciuperci, orezul, ardei, miezul de rosii, delikat si calitile bine. Daca

9 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Medie

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • -12 rosii mijlocii
  • -3 cepe
  • -1 morcov
  • -ulei
  • -verdeata
  • -sare
  • Sos:
  • -2 cesti apa
  • -2-3 rosii
  • -2 linguri ulei
  • -sare

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Pilaf cu pui si legume la Philips Multicooker