Cureti pestele si-l pui la fiert.
Intre timp golesti rosiile de continut si le pui cu gura in jos, sa se scurga bine de zeama.
Dupa ce a fiert pestele, il cureti de oase si-l treci prin masina de tocat.
Il amesteci apoi cu margarina, mustar, mujdei si potrivesti de sare si piper.
Cu aceasta pasta vei umple rosiile pe care le ornezi cu frunzulite de telina.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii