autor:

ardelean ioan

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

rosii umplute cu vinete

Autor: ardelean ioan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ardelean ioan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 iunie 2008

Ingrediente
4 rosii bine facute,1 vinata,1 ceapa, lingurita vegeta,1 ligurita piper, praf de sare, pahar apa,coriandru,rozmarin ramurele,rozmarin praf,busuioc uscat,usturoi,ardei iute rosu,brinza telemea de oaie,salam sunca

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

19 voturi

Mod de preparare

Umplutura: se curata ceapa si se taie marunt,se caleste in ulei pina incepe sa luceasca,peste care se pune vinata taiata cubulete.

Se amesteca bine, se pun condimentele, fara busuioc, apa si se lasa la foc mic pina scade apa.
Rosiile se scobesc cu lingura si inauntru presaram busuiocul uscat pe toata suprafata interioara.

Se ia o feliuta subtire de salam de sunca, se pune in rosia scobita, si pe linga cu o lingurita punem vinetele cubulete.
Deasupra asezam o felie de brinza telemea si se da la cuptor o ora.
Se poate servi cu piept de pui sau ca atare.
Daca ti-a placut reteta noastra "rosii umplute cu vinete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rosii umplute cu vinete albe cu maioneza

Rosii umplute cu vinete albe cu maioneza

Pt a umple rosiile am folosit vinete cu coaja alba coapte, preparate cu maioneza. Rosiile

9 voturi    6 comentarii
10 min
Aperitive
ROSII UMPLUTE CU VINETE

ROSII UMPLUTE CU VINETE

Eu coc vinetele in cuptorul aragazului.Le asez in tava si le intorc din cand in cand sa se coaca

24 voturi    6 comentarii
25 min
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

19 voturi

Ingrediente

  • 4 rosii bine facute,1 vinata,1 ceapa, lingurita vegeta,1 ligurita piper, praf de sare, pahar apa,coriandru,rozmarin ramurele,rozmarin praf,busuioc uscat,usturoi,ardei iute rosu,brinza telemea de oaie,salam sunca

Raporteaza reteta

Retete
de ardelean ioan
Ciorba de peste

Ciorba de peste

Se caleste ceapa, telina si morcovii pina incep sa se imoaie, se toarna apa incalzita in prealabil, se

74 voturi    11 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Pui umplut cu orez

Pui umplut cu orez

Puiul se condimenteaza inauntru si sub piele cu sare, piper, boia, rozmarin. Orezul impreuna cu morcovul

6 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Placinta cu varza

Placinta cu varza

Se face un aluat ca pt piine, se lasa sa creasca. Se caleste varza taiata marunt, cind sa inmuiat

3 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ficatei de pui cu mazare Ficatei de pui cu mazare

Se spala ficateii si se taie in cuburi. Se incinge uleiul intr-o cratita mica. Se soteaza ficateii in uleiul incins, iar dupa ce se

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Chiftele din dovlecel si ton Chiftele din dovlecel si ton

Curatam dovleceii de coaja, taiem pe jumatate si punem la fiert cu putina sare ( 25 minute). Ii scoatem intr-o strecuratoare unde cu

23 voturi    18 comentarii
1h
Aperitive
Ciulama de ciuperci la Doubletta