autor:

ardelean ioan

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

rosii umplute cu vinete

Autor: ardelean ioan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ardelean ioan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 iunie 2008

Ingrediente
4 rosii bine facute,1 vinata,1 ceapa, lingurita vegeta,1 ligurita piper, praf de sare, pahar apa,coriandru,rozmarin ramurele,rozmarin praf,busuioc uscat,usturoi,ardei iute rosu,brinza telemea de oaie,salam sunca

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

19 voturi

Mod de preparare

Umplutura: se curata ceapa si se taie marunt,se caleste in ulei pina incepe sa luceasca,peste care se pune vinata taiata cubulete.

Se amesteca bine, se pun condimentele, fara busuioc, apa si se lasa la foc mic pina scade apa.
Rosiile se scobesc cu lingura si inauntru presaram busuiocul uscat pe toata suprafata interioara.

Se ia o feliuta subtire de salam de sunca, se pune in rosia scobita, si pe linga cu o lingurita punem vinetele cubulete.
Deasupra asezam o felie de brinza telemea si se da la cuptor o ora.
Se poate servi cu piept de pui sau ca atare.
Daca ti-a placut reteta noastra "rosii umplute cu vinete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rosii umplute cu salata de vinete

Rosii umplute cu salata de vinete

Se aleg rosii mici,se spala,li se taie cate un capacel in partea coditei,li se scoate miezul cu ajutorul

4 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive
ROSII UMPLUTE CU VINETE

ROSII UMPLUTE CU VINETE

Eu coc vinetele in cuptorul aragazului.Le asez in tava si le intorc din cand in cand sa se coaca

24 voturi    6 comentarii
25 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

19 voturi

Ingrediente

  • 4 rosii bine facute,1 vinata,1 ceapa, lingurita vegeta,1 ligurita piper, praf de sare, pahar apa,coriandru,rozmarin ramurele,rozmarin praf,busuioc uscat,usturoi,ardei iute rosu,brinza telemea de oaie,salam sunca

Raporteaza reteta

Retete
de ardelean ioan
Ciorba de peste

Ciorba de peste

Se caleste ceapa, telina si morcovii pina incep sa se imoaie, se toarna apa incalzita in prealabil, se

74 voturi    11 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Pui umplut cu orez

Pui umplut cu orez

Puiul se condimenteaza inauntru si sub piele cu sare, piper, boia, rozmarin. Orezul impreuna cu morcovul

6 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Placinta cu varza

Placinta cu varza

Se face un aluat ca pt piine, se lasa sa creasca. Se caleste varza taiata marunt, cind sa inmuiat

3 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Crochete coapte de bostan Crochete coapte de bostan

Bostanul eu il curat de coaja, il tai in bucati potrivite si ii il fierb in supa pana se inmoaie. Ceapa o prajesc in ulei pana devine

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Pui chinezesc cu paste si castane Pui chinezesc cu paste si castane

Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Mancare de mazare cu oua romanesti