Se coc vinetele, se curata si se toaca , se amesteca cu maioneza pe care o faci dintr-un galbenus nefiert si unul fiert. Se pune si ceapa trecuta prin masina de tocat, sare si piper dupa gust. Se amesteca toate ingredietele si se obtine salata de vinete cu care se vor umple rosiile. Rosiile se spala si se scoate mijlocul cu ajutorul unui cutit cu virf. Se umplu iar apoi se decoreaza cu cite o maslina. Broccoli se fierb in apa cu putina sare si 1/2 lingurita de vegeta. Se scot din apa,se scurg si se aseaza pe farfurie linga rosii.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii