autor:

kok miori

» » Mancaruri cu carne

Rostbif

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 15 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 15 decembrie 2009

Ingrediente
1kg de carne -Sinta -fara grasimi si piele, ulei de masline ptr uns carnea si ptr uns tavaua, sare dupa gust,piper, 2linguri mustar de'jon cu boabe, 3 fire de rozmarin,maioran

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Bucata de carne o spalam si o uscam cu un servet.
Ungem bucata de carne cu ulei de masline pe toate partile,o saram si o piperam.
Se incalzeste uleiul de masline in tigaie si se pune carnea la prajit pe ambele parti dar foarte putin ca sucurile sa nu fuga din carne.Ungem carnea prajita cu mustar presaram firile de rozmarin pe ea .Se pune carnea pe o tava unsa cu ulei si se pune in cuptor la faza de gril la 190 de grade.Se incalzeste cuptorul inainte si se frige carnea 30-40 de minute.Se taie felii subtiri si se serveste.Se poate adauga garnitura de cartofi copti si salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rostbif" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rostbif-acoperit cu mirodenii

Rostbif-acoperit cu mirodenii

Incalzim cuptorul la faza de gratar cu cuptor impreuna la 250 de grade. Carnea o spal dar daca are

7 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Mazare cu pipote la cuptor

Mazare cu pipote la cuptor

Intr-o cratita fierbeti putin pipotele cu sare, pt k mazarea este deja fiarta( dak puneti mazare

2 voturi    3 comentarii
55 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • lumi

    lumi (Chef de cuisine) , 22 decembrie 2009

    si mie imi place dar adaug si un sos tartar

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 decembrie 2009

    Imi place foarte mult....

Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 1kg de carne -Sinta -fara grasimi si piele
  • ulei de masline ptr uns carnea si ptr uns tavaua
  • sare dupa gust,piper
  • 2linguri mustar de'jon cu boabe
  • 3 fire de rozmarin,maioran

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

lumi (Chef de cuisine)

si mie imi place dar adaug si un sos tartar

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Rasol de vita cu morcovi la cuptor in sos de bere neagra