autor:

kok miori

» » Mancaruri cu carne

Rostbif

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 15 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 15 decembrie 2009

Ingrediente
1kg de carne -Sinta -fara grasimi si piele, ulei de masline ptr uns carnea si ptr uns tavaua, sare dupa gust,piper, 2linguri mustar de'jon cu boabe, 3 fire de rozmarin,maioran

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Bucata de carne o spalam si o uscam cu un servet.
Ungem bucata de carne cu ulei de masline pe toate partile,o saram si o piperam.
Se incalzeste uleiul de masline in tigaie si se pune carnea la prajit pe ambele parti dar foarte putin ca sucurile sa nu fuga din carne.Ungem carnea prajita cu mustar presaram firile de rozmarin pe ea .Se pune carnea pe o tava unsa cu ulei si se pune in cuptor la faza de gril la 190 de grade.Se incalzeste cuptorul inainte si se frige carnea 30-40 de minute.Se taie felii subtiri si se serveste.Se poate adauga garnitura de cartofi copti si salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rostbif" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rostbif-acoperit cu mirodenii

Rostbif-acoperit cu mirodenii

Incalzim cuptorul la faza de gratar cu cuptor impreuna la 250 de grade. Carnea o spal dar daca are

7 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Shaorma (à la Catalina)

Shaorma (à la Catalina)

Pieptul de pui ,dupa ce l-am fiert ,il taiem marunt si il punem deoparte.Varza murata o scurgem bine

3 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • lumi

    lumi (Chef de cuisine) , 22 decembrie 2009

    si mie imi place dar adaug si un sos tartar

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 decembrie 2009

    Imi place foarte mult....

Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 1kg de carne -Sinta -fara grasimi si piele
  • ulei de masline ptr uns carnea si ptr uns tavaua
  • sare dupa gust,piper
  • 2linguri mustar de'jon cu boabe
  • 3 fire de rozmarin,maioran

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

lumi (Chef de cuisine)

si mie imi place dar adaug si un sos tartar

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru, se bate un pic cu ciocănelul de şniţele, apoi se taie

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Lebar