autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Royal Burger

Autor: Jurnal de Concubina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iunie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Jurnal de Concubina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iunie 2014

Ingrediente
800 gr spata de porc, o ceapa mare, trei catei de usturoi, o lingurita de piper alb, 2 lingurite de boia de ardei dulce, o lingurita de sumac, putina untura, Pentru topping:, , Salata:, o ceapa mare, cateva rosii cherry, castraveti cornichon, branza topita cu cheddar, , Pentru sos, , doua linguri maioneza, o lingura ketchup, 2 linguri sos worchester, , chifle

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

4 voturi

Mod de preparare

Tocam carnea (evident) si o data cu ea, dam prin masina si ceapa si usturoiul. Omogenizam bine cu mana si condimentam cu sumac, boia si piper. Ne ungem mainile cu putina untura si modelam bile de carne pe care le aplatizam bine intre pame. Incingem o tigaie rezistenta (cu ocazia asta laud tigaia cu fund dublu Ikea) si punem in ea burgerii. Ii rotim de vreo doua ori, ii scoatem si ii dam de-o parte.



Taiem ceapa felii groase si o punem in tigaie, fara ulei. O tinem 4-5 minute pe o parte, 4-5 minute pe cealalta.



Pentru sos amestecam toate cele trei ingrediente, nimic mai simplu de atat.



Incepe procesul complex de formare al burgerilor. Taiem chiflele pe doua, punem o felie de branza topita cheddar, putina ceapa trasa la tigaie, 2 rosii cherry taiate felii, cateva felii de castraveti, o lingura de sos, burgerul, salata rupta bucatele, alta lingura de sos si la final cealalta felie de chifla. Infigem o rosie pe un bat de frigaruie, pe care il infigem la randul lui in mijlocul chiflei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Royal Burger" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Macaroane cu branza

Macaroane cu branza

Se fierb macaroanele circa 8 min in apa cu sare, se scurg si se trec printr-un jet de apa rece.Se

7 voturi    6 comentarii
15 min
Paste si pizza
Fusilli all' arrabbiata

Fusilli all' arrabbiata

Delicioase, portii pentru 4 persoane Punem 2 l de apa la fiert si cand da in clocot punem 1 lgt

0 voturi    0 comentarii
1h
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

4 voturi

Ingrediente

  • 800 gr spata de porc
  • o ceapa mare
  • trei catei de usturoi
  • o lingurita de piper alb
  • 2 lingurite de boia de ardei dulce
  • o lingurita de sumac
  • putina untura
  • Pentru topping:
  • Salata:
  • o ceapa mare
  • cateva rosii cherry
  • castraveti cornichon
  • branza topita cu cheddar
  • Pentru sos
  • doua linguri maioneza
  • o lingura ketchup
  • 2 linguri sos worchester
  • chifle

Raporteaza reteta

Retete
de Jurnal de Concubina
Oua la cuptor cu spanac si danish blue

Oua la cuptor cu spanac si danish blue

Taiem prajul rondele, usturoiul feliute si il punem la calit in tigaia unde am topit in prealabil

1 vot    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Carrot Cake cu fructe uscate

Carrot Cake cu fructe uscate

Mixam uleiul, ouale intregi, zaharul si zaharul cu scortisoara pana cand totul devine cremos. Adaugam

3 voturi    6 comentarii
120h
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Spaghete cu rosii si busuioc