autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Royal Burger

Autor: Jurnal de Concubina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iunie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Jurnal de Concubina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iunie 2014

Ingrediente
800 gr spata de porc, o ceapa mare, trei catei de usturoi, o lingurita de piper alb, 2 lingurite de boia de ardei dulce, o lingurita de sumac, putina untura, Pentru topping:, , Salata:, o ceapa mare, cateva rosii cherry, castraveti cornichon, branza topita cu cheddar, , Pentru sos, , doua linguri maioneza, o lingura ketchup, 2 linguri sos worchester, , chifle

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

4 voturi

Mod de preparare

Tocam carnea (evident) si o data cu ea, dam prin masina si ceapa si usturoiul. Omogenizam bine cu mana si condimentam cu sumac, boia si piper. Ne ungem mainile cu putina untura si modelam bile de carne pe care le aplatizam bine intre pame. Incingem o tigaie rezistenta (cu ocazia asta laud tigaia cu fund dublu Ikea) si punem in ea burgerii. Ii rotim de vreo doua ori, ii scoatem si ii dam de-o parte.



Taiem ceapa felii groase si o punem in tigaie, fara ulei. O tinem 4-5 minute pe o parte, 4-5 minute pe cealalta.



Pentru sos amestecam toate cele trei ingrediente, nimic mai simplu de atat.



Incepe procesul complex de formare al burgerilor. Taiem chiflele pe doua, punem o felie de branza topita cheddar, putina ceapa trasa la tigaie, 2 rosii cherry taiate felii, cateva felii de castraveti, o lingura de sos, burgerul, salata rupta bucatele, alta lingura de sos si la final cealalta felie de chifla. Infigem o rosie pe un bat de frigaruie, pe care il infigem la randul lui in mijlocul chiflei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Royal Burger" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza cu ton

Pizza cu ton

Încingeţi cuptorul la 220 de grade Celsius. Scurgeţi tonul de ulei.Curăţaţi ceapa şi tăiaţi-o

2 voturi    1 comentariu
30 min
Paste si pizza
Penne prosciuto, piseli (penne cu smintina, sunca si mazare)

Penne prosciuto, piseli (penne cu smintina, sunca si mazare)

Intr-o oala punem la incalzit circa 2,5 litri de apa cu o lingura de sare mare. Cind apa incepe sa

4 voturi    3 comentarii
30 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

4 voturi

Ingrediente

  • 800 gr spata de porc
  • o ceapa mare
  • trei catei de usturoi
  • o lingurita de piper alb
  • 2 lingurite de boia de ardei dulce
  • o lingurita de sumac
  • putina untura
  • Pentru topping:
  • Salata:
  • o ceapa mare
  • cateva rosii cherry
  • castraveti cornichon
  • branza topita cu cheddar
  • Pentru sos
  • doua linguri maioneza
  • o lingura ketchup
  • 2 linguri sos worchester
  • chifle

Raporteaza reteta

Retete
de Jurnal de Concubina
Oua la cuptor cu spanac si danish blue

Oua la cuptor cu spanac si danish blue

Taiem prajul rondele, usturoiul feliute si il punem la calit in tigaia unde am topit in prealabil

1 vot    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Carrot Cake cu fructe uscate

Carrot Cake cu fructe uscate

Mixam uleiul, ouale intregi, zaharul si zaharul cu scortisoara pana cand totul devine cremos. Adaugam

2 voturi    6 comentarii
120h
Torturi
Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Troffie cu pesto