Tocam carnea (evident) si o data cu ea, dam prin masina si ceapa si usturoiul. Omogenizam bine cu mana si condimentam cu sumac, boia si piper. Ne ungem mainile cu putina untura si modelam bile de carne pe care le aplatizam bine intre pame. Incingem o tigaie rezistenta (cu ocazia asta laud tigaia cu fund dublu Ikea) si punem in ea burgerii. Ii rotim de vreo doua ori, ii scoatem si ii dam de-o parte.
Taiem ceapa felii groase si o punem in tigaie, fara ulei. O tinem 4-5 minute pe o parte, 4-5 minute pe cealalta.
Pentru sos amestecam toate cele trei ingrediente, nimic mai simplu de atat.
Incepe procesul complex de formare al burgerilor. Taiem chiflele pe doua, punem o felie de branza topita cheddar, putina ceapa trasa la tigaie, 2 rosii cherry taiate felii, cateva felii de castraveti, o lingura de sos, burgerul, salata rupta bucatele, alta lingura de sos si la final cealalta felie de chifla. Infigem o rosie pe un bat de frigaruie, pe care il infigem la randul lui in mijlocul chiflei.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii