Royal Burger

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Royal Burger

Ingrediente

  • 800 gr spata de porc
  • o ceapa mare
  • trei catei de usturoi
  • o lingurita de piper alb
  • 2 lingurite de boia de ardei dulce
  • o lingurita de sumac
  • putina untura
  • Pentru topping:
  • Salata:
  • o ceapa mare
  • cateva rosii cherry
  • castraveti cornichon
  • branza topita cu cheddar
  • Pentru sos
  • doua linguri maioneza
  • o lingura ketchup
  • 2 linguri sos worchester
  • chifle

Mod de preparare

Tocam carnea (evident) si o data cu ea, dam prin masina si ceapa si usturoiul. Omogenizam bine cu mana si condimentam cu sumac, boia si piper. Ne ungem mainile cu putina untura si modelam bile de carne pe care le aplatizam bine intre pame. Incingem o tigaie rezistenta (cu ocazia asta laud tigaia cu fund dublu Ikea) si punem in ea burgerii. Ii rotim de vreo doua ori, ii scoatem si ii dam de-o parte.

Taiem ceapa felii groase si o punem in tigaie, fara ulei. O tinem 4-5 minute pe o parte, 4-5 minute pe cealalta.

Pentru sos amestecam toate cele trei ingrediente, nimic mai simplu de atat.

Incepe procesul complex de formare al burgerilor. Taiem chiflele pe doua, punem o felie de branza topita cheddar, putina ceapa trasa la tigaie, 2 rosii cherry taiate felii, cateva felii de castraveti, o lingura de sos, burgerul, salata rupta bucatele, alta lingura de sos si la final cealalta felie de chifla. Infigem o rosie pe un bat de frigaruie, pe care il infigem la randul lui in mijlocul chiflei.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise