autor:

Fara foto

» » Aperitive

Ruladă

Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iunie 2010

Ingrediente
3,5 decilitri apă, 100 g. untură sau 80 unt, 250 g. făină, 6 ouă, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 2h 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Într-un tuciuleţ se pune pe foc apa, untura/untul şi sarea. Când apa clocoteşte se adaugă făina amestecând repede, pentru a nu se face cocoloaşe. Când aluatul se desprinde de pe marginile tuciuleţului se dă la o parte de pe foc şi se lasă să se răcească. Când aluatul este aproape rece se adaugă ouăle unul câte unul şi se amestecă. Se întinde aluatul în tava unsă şi tapetată. Se dă la cuptor la foc potrivit. Când este rumenit aluatul se răstoarnă pe un prosop umezit şi se întinde umplutura. Se rulează bine cu prosopul.

Ca umplutură se pot folosi: ciulama de ciuperci mai groasă, carne tocată, brânză cu mărar sau orice umplutură vrem noi.

Se ornează cu maioneză, frunze de salată, pătrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ruladă" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada de ou cu mazare si scoici(scallop)

Rulada de ou cu mazare si scoici(scallop)

Mazarea se fierbe in apa cu o lingura de sare,se scurge si se amesteca cu ouale,zaharul,sake si hotate(maruntite). Se

10 voturi    2 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Rulada cu dulceata

Rulada cu dulceata

Se face un blat normal ca si pandispanul din ingredientele enumerate mai sus. Dupa ce blatul este

5 voturi    0 comentarii
45 min
Prajituri
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

    O rulada buna.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 18 iunie 2010

    Un aperitiv deosebit!

Dificultate

Redusa

Timp

2h 15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 3,5 decilitri apă
  • 100 g. untură sau 80 unt
  • 250 g. făină
  • 6 ouă
  • sare.

Raporteaza reteta

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

O rulada buna.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Spaghete cu crenvursti