autor:

cretu_veronica22

» » Aperitive

Rulada aperitiv cu branza si sunca de pui

Autor: cretu_veronica22 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 aprilie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cretu_veronica22 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 aprilie 2014

Ingrediente
Pentru blat:, 4 oua, 100g smantana,6 linguri de faina, 1 lingurita praf de copt, putina sare., Pentru umplutura:, 500g telemea de vaca 100g smantana, 200g sunca, 1 ardei gras rosu si unul galben,50 gr masline negre si 50 gr masline verzi.

Dificultate: Medie Timp: 3h

20 voturi

Mod de preparare

Amestecam galbenusurile cu smantantna.Apoi amestecam la galbenusuri si faina impreuna cu praful de copt.La sfarsit incorporam in compozitie si albusurile batute spuma.Punem compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Se lasa la copt 10 min la foc mediu.
Se desprinde repede de pe hartia de copt,api se ruleaza calda tot in hartie si se lasa sa se raceasca.
Umplutura:
Amestecam branza cu smanatana,adaugam sunca,ardeii si maslinele tocate marunt.
Desfacem rulada din hartie,intindem crema si apoi rulam la loc Dam la rece cateva ore.
Pentru servire se taie felii cam de 1 cm grosime cu un cutit cu lama subtire si bine ascutit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada aperitiv cu branza si sunca de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
CASCAVAL PANE

CASCAVAL PANE

Cascavalul se taie in felii de 1 cm grosime, in bucati potrivite. Feliile se trec prin lapte sau

24 voturi    12 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Placinte impletite cu mozzarella

Placinte impletite cu mozzarella

Dacă vrei o gustare rapidă, un mic dejun savuros și sățios, sau vrei să îți impresionezi

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mihai Georgeoiu , 22 iulie 2015

    O recomandam cu placere,este minunata!!!

  • Fara foto

    Ioan Florica Veres , 09 noiembrie 2014

    arata bine si este si buna

  • Fara foto

    Ionica Cernat , 15 aprilie 2014

    E GRANDIOSA.SA VEDEM CUM FA FII LA GUST.

    • Fara foto

      Anamaria Ion , 14 aprilie 2014

      pare delicioasa

    • Fara foto

      Silvano-Angela Chiappa , 14 aprilie 2014

      arata bine si este si buna

    • Fara foto

      Plesca Andreea , 14 aprilie 2014

      abea astept sa o fac

    • Fara foto

      Dlujanschi Coca , 14 aprilie 2014

      o sa le preparam!

    • Fara foto

      Geta Bratu , 11 aprilie 2014

      (Y)

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

3h

20 voturi

Ingrediente

  • Pentru blat:
  • 4 oua
  • 100g smantana,6 linguri de faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • putina sare.
  • Pentru umplutura:
  • 500g telemea de vaca 100g smantana
  • 200g sunca
  • 1 ardei gras rosu si unul galben,50 gr masline negre si 50 gr masline verzi.

Raporteaza reteta

Retete
de cretu_veronica22
Tort "PAIANJEN"

Tort "PAIANJEN"

Blat: Untul se pune intr-un vas pe foc si se topeste.Se lasa putin la racorit si apoi se amesteca

1 vot    1 comentariu
4h
Torturi
Guguluf cu pudra de roscove si alune de padure

Guguluf cu pudra de roscove si alune de padure

Albusurile se bat separat impreuna cu apa.Se adauga zaharul si batem pana cand acesta se topeste.Se

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort "Cosulet cu ghiocei"

Tort "Cosulet cu ghiocei"

Blat: Albusurile si apa se bat spuma .Adaugam zaharul si batem mai departe pana obtinem o spuma

13 voturi    3 comentarii
2h 50 min
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri umplute