Amestecam galbenusurile cu smantantna.Apoi amestecam la galbenusuri si faina impreuna cu praful de copt.La sfarsit incorporam in compozitie si albusurile batute spuma.Punem compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Se lasa la copt 10 min la foc mediu.
Se desprinde repede de pe hartia de copt,api se ruleaza calda tot in hartie si se lasa sa se raceasca.
Umplutura:
Amestecam branza cu smanatana,adaugam sunca,ardeii si maslinele tocate marunt.
Desfacem rulada din hartie,intindem crema si apoi rulam la loc Dam la rece cateva ore.
Pentru servire se taie felii cam de 1 cm grosime cu un cutit cu lama subtire si bine ascutit.
Incearca reteta noastra delicioasa de mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra....
Mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagraReteta de friptura de porc cu legume la cuptor. Friptura de porc la cuptor reteta simpla si usor de facut. Reteta de pulpa de...
Friptura de porc cu legume la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii