autor:

cretu_veronica22

» » Aperitive

Rulada aperitiv cu branza si sunca de pui

Autor: cretu_veronica22 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 aprilie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cretu_veronica22 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 aprilie 2014

Ingrediente
Pentru blat:, 4 oua, 100g smantana,6 linguri de faina, 1 lingurita praf de copt, putina sare., Pentru umplutura:, 500g telemea de vaca 100g smantana, 200g sunca, 1 ardei gras rosu si unul galben,50 gr masline negre si 50 gr masline verzi.

Dificultate: Medie Timp: 3h

22 voturi

Mod de preparare

Amestecam galbenusurile cu smantantna.Apoi amestecam la galbenusuri si faina impreuna cu praful de copt.La sfarsit incorporam in compozitie si albusurile batute spuma.Punem compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Se lasa la copt 10 min la foc mediu.
Se desprinde repede de pe hartia de copt,api se ruleaza calda tot in hartie si se lasa sa se raceasca.
Umplutura:
Amestecam branza cu smanatana,adaugam sunca,ardeii si maslinele tocate marunt.
Desfacem rulada din hartie,intindem crema si apoi rulam la loc Dam la rece cateva ore.
Pentru servire se taie felii cam de 1 cm grosime cu un cutit cu lama subtire si bine ascutit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada aperitiv cu branza si sunca de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii

  • Mihai Georgeoiu , 22 iulie 2015

    O recomandam cu placere,este minunata!!!

  • Ioan Florica Veres , 09 noiembrie 2014

    arata bine si este si buna

  • Ionica Cernat , 15 aprilie 2014

    E GRANDIOSA.SA VEDEM CUM FA FII LA GUST.

    • Anamaria Ion , 14 aprilie 2014

      pare delicioasa

    • Silvano-Angela Chiappa , 14 aprilie 2014

      arata bine si este si buna

    • Plesca Andreea , 14 aprilie 2014

      abea astept sa o fac

    • Dlujanschi Coca , 14 aprilie 2014

      o sa le preparam!

    • Geta Bratu , 11 aprilie 2014

      (Y)

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

3h

22 voturi

Ingrediente

  • Pentru blat:
  • 4 oua
  • 100g smantana,6 linguri de faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • putina sare.
  • Pentru umplutura:
  • 500g telemea de vaca 100g smantana
  • 200g sunca
  • 1 ardei gras rosu si unul galben,50 gr masline negre si 50 gr masline verzi.

Raporteaza reteta

Retete
de cretu_veronica22
Tort "PAIANJEN"

Tort "PAIANJEN"

Blat: Untul se pune intr-un vas pe foc si se topeste.Se lasa putin la racorit si apoi se amesteca

1 vot    1 comentariu
4h
Torturi
Guguluf cu pudra de roscove si alune de padure

Guguluf cu pudra de roscove si alune de padure

Albusurile se bat separat impreuna cu apa.Se adauga zaharul si batem pana cand acesta se topeste.Se

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort "Cosulet cu ghiocei"

Tort "Cosulet cu ghiocei"

Blat: Albusurile si apa se bat spuma .Adaugam zaharul si batem mai departe pana obtinem o spuma

13 voturi    3 comentarii
2h 50 min
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta cu telemea si rosii