Ingrediente
De cand am fost pe blogul lui Sara, Culorile din farfurie, si am vazut aceasta minunata reteta, stiam cu siguranta ca am sa o fac si eu, asa cum ii promisesem Sarei., , Aluatul portocaliu, 2 oua, 2 linguri ulei, 1 lingura smantana, 2 linguri faina, 1/3 lingurita praf de copt, 2 linguri pasta de gogosari, sare, , Aluatul galben, 2 oua, 2 linguri ulei, 1 lingura smantana, 2 linguri faina, 1/3 lingurita praf de copt, 4 linguri cas de oaie ras, , Aluatul verde, 2 oua, 2 linguri ulei, 1 lingura smantana, 2 linguri faina, 1/3 praf de copt, 2 linguri spanac fiert si tocat, sare, , Umplutura, 300 g crema de branza, 3 linguri smantana, 1 lingurita vegeta Bio, sare, marar verde (optional)
Dificultate: Medie | Timp: 1h 10 min
45 voturi
Mod de preparare
Intr-o tava mare de aragaz, punem hartie de copt, o ungem cu putin unt si intindem cele trei compozitii pe care le-am pus pe fiecare in cate o punga de plastic careia i-am taiat un colt. Compozitiile le intindem alternand culorile.
Dam tava la cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade C pentru 20-30 de minute, avand grija sa nu se arda rulada.
Cand rulada este coapta o rasturnam peste un prosop umed, o rulam si o lasam asa pina se raceste.
Preparam umplutura omogenizand crema de branza cu smantana si o condimentam, adaugand si mararul verde tocat.
Desfacem rulada, intindem crema pe toata suprafata si o rulam din nou, lasand-o in prosop cateva ore sau pina a doua zi cand o vom portiona.
Pofta mare !
Mai multe poze :
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2012/06/rulada-aperitiv-tricolora.html
Sidy (Chef de cuisine) , 04 iunie 2015
Georgeta hartia o ungi cu putin unt si apoi pui rulada, iar de luat , o scoti dupa ce e coapta si s-a odihnit cateva minute....
georgeta , 28 mai 2015
spune mi ,te rog, de ce nu se desface bine hartia de copt
Violeta Tabacaru , 14 aprilie 2015
**Eu am folosit pt. cremă, telemea şi unt - e mai gustoasă.
Busuioc Emilia (Bucatar) , 29 martie 2015
Este grozavă această ruladă, f.uşor de făcut, gustoasă si demare efect. Am făcut-o de două ori şi cu siguranţa o voi mai face. :)
Adriana Ion , 29 martie 2015
eu am so incerc si voi posta rezultatul
Cristina Bata , 12 martie 2015
superb cel mai gustoase retete
Toncean Sidonia , 14 ianuarie 2014
In poze se vede ce se pune in fiecare culoare dar se face cum scrie in comentariu !
Hahui Costina , 13 ianuarie 2014
in poze sunt toate ingredientele puse deodata pe cat timp la indicatii scrie sa se bata separat ouale ,si apoi celelalte ingrediente.cum iese mai bine? sau nu e nici o diferenta?
nela (Chef de cuisine) , 01 martie 2013
Imi place foarte mult cum arata. O sa o fac cu siguranta. Imi place mancarea colorata si frumos montata. Bravo!
marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 28 februarie 2013
Sigur ca e o bunatate. ?..si e tare frumoasa
Adina (Chef de cuisine) , 28 februarie 2013
O frumusete !:)
www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine) , 27 februarie 2013
Foarte frumoasa rulada!