autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Rulada cu ciuperci

Autor: dianakinces (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dianakinces (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 noiembrie 2013

Ingrediente
Aluat:, 150g branza, 7 lg iaurt sau lapte, 6 lg ulei, 1 lgt sare, 300g faina, 1 praf de copt, , Umplutura:, 1 ceapa mica, 150 g cascaval sau telemea, 1 ou, 500 g ciuperci, 2 lg. bulion, sare, piper, patrunjel

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

13 voturi

Mod de preparare

Pentru aluat amestecam branza cu laptele, uleiul si sarea si apoi adaugam faina amestecata in prealabil cu praful de copt. Se amesteca totul foarte bine.

Pentru umplutura taiem ceapa foarte marunt, taiem si cascavalul cubulete. Amestecam albusul de ou cu ciupercile o parte macinate, o parte taiate bucati mici, condimentele, ceapa, cascavalul, pasta de rosii.

Din aluat intindem o foaie de forma dreptunghiulara si peste intindem umplutura cu ciuperci. Rulam aluatul si taiem felii de cca 5 cm. Asezam bucatile obtinute intr-o tava rotunda si le ungem cu galbenus de ou. Le punem la cuptor 40 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Rulada de ciuperci cu hrisca (de post)

Rulada de ciuperci cu hrisca (de post)

- Calim ceapa tocata marunt, adaugam hrisca pentru 10 minute,dupa ce a fost muiata 20 min in apa

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Rulada din pui cu ciuperci si carnati de casa

Rulada din pui cu ciuperci si carnati de casa

Spalam pieptul de pui, il tamponam cu un servetel si il batem usor cu ciocanul de snitele. Il condimentam

3 voturi    2 comentarii
1h 50 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2013

    excelenta!!!

  • Fara foto

    Ionela Onceanu , 06 noiembrie 2013

    pare interesant si gustos, ms

  • Fara foto

    Balus Anacristina , 06 noiembrie 2013

    trebuie probata neaparat...cu asa aluat!!!tre sa fie fff buna...imi plac ingredientele si modul de preparare

    • Fara foto

      Vali Valentina Daniela , 06 noiembrie 2013

      BUNNNNN IAMMMI

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 noiembrie 2013

      noua ne place tare mult...

    • Fara foto

      Mirela Chichinete , 05 noiembrie 2013

      Sa incercam si sa gustam! Nu vad de ce n-ar fi bun!?

    • Fara foto

      Simona Burdulia , 05 noiembrie 2013

      pare tare bun

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 04 noiembrie 2013

      Merita incercata !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

13 voturi

Ingrediente

  • Aluat:
  • 150g branza
  • 7 lg iaurt sau lapte
  • 6 lg ulei
  • 1 lgt sare
  • 300g faina
  • 1 praf de copt
  • Umplutura:
  • 1 ceapa mica
  • 150 g cascaval sau telemea
  • 1 ou
  • 500 g ciuperci
  • 2 lg. bulion
  • sare
  • piper
  • patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de dianakinces
Tort cu ciocolata si caramel

Tort cu ciocolata si caramel

Topim ciocolata si untul la bain marie sau microunde. Adaugam zaharul si amestecam bine. Adaugam

3 voturi    1 comentariu
50 min
Torturi
Prajitură cu brânză

Prajitură cu brânză

Se amestecă gălbenuşurile cu zahărul până devine o spumă densă, se adaugă treptat uleiul,

10 voturi    9 comentarii
1h 10 min
Prajituri
Prajitura cu mere

Prajitura cu mere

Amestecam faina cu sarea, zaharul si margarina, adaugam oul, drojdia inmuiata in putin lapte cu zahar

7 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Prajituri

valentina ionita (Chef de cuisine)

excelenta!!!

Adauga reteta
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Paine cu orez Paine cu orez

Fierbeți orezul si lăsați sa se răcească, il puneți in strecurătoare si lăsați sa se scurgă, apoi puneți in blender si il

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta cu varza si carnati de vita