Ingrediente
Aluat:, 150g branza, 7 lg iaurt sau lapte, 6 lg ulei, 1 lgt sare, 300g faina, 1 praf de copt, , Umplutura:, 1 ceapa mica, 150 g cascaval sau telemea, 1 ou, 500 g ciuperci, 2 lg. bulion, sare, piper, patrunjel
Dificultate: Medie | Timp: 1h 20 min
13 voturi
Mod de preparare
Pentru umplutura taiem ceapa foarte marunt, taiem si cascavalul cubulete. Amestecam albusul de ou cu ciupercile o parte macinate, o parte taiate bucati mici, condimentele, ceapa, cascavalul, pasta de rosii.
Din aluat intindem o foaie de forma dreptunghiulara si peste intindem umplutura cu ciuperci. Rulam aluatul si taiem felii de cca 5 cm. Asezam bucatile obtinute intr-o tava rotunda si le ungem cu galbenus de ou. Le punem la cuptor 40 de minute.
Vali Valentina Daniela , 06 noiembrie 2013
BUNNNNN IAMMMI
valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 noiembrie 2013
noua ne place tare mult...
Mirela Chichinete , 05 noiembrie 2013
Sa incercam si sa gustam! Nu vad de ce n-ar fi bun!?
Simona Burdulia , 05 noiembrie 2013
pare tare bun
constanta proca (Chef de cuisine) , 04 noiembrie 2013
Merita incercata !