Pentru aluat amestecam branza cu laptele, uleiul si sarea si apoi adaugam faina amestecata in prealabil cu praful de copt. Se amesteca totul foarte bine.
Pentru umplutura taiem ceapa foarte marunt, taiem si cascavalul cubulete. Amestecam albusul de ou cu ciupercile o parte macinate, o parte taiate bucati mici, condimentele, ceapa, cascavalul, pasta de rosii.
Din aluat intindem o foaie de forma dreptunghiulara si peste intindem umplutura cu ciuperci. Rulam aluatul si taiem felii de cca 5 cm. Asezam bucatile obtinute intr-o tava rotunda si le ungem cu galbenus de ou. Le punem la cuptor 40 de minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii