Spanacul se lasa la dezghetat, se pune intr-o sita si il presam astfel incat sa se scurga bine,apoi se pune in laptele fierbinte si se fierbe cca 15-20 min la foc mic.
Dupa fierbere se lasa la racit intr-o sita. Cand este complet rece se pune intr-un bol, adaugam sare, piper si ouale.
Se amesteca bine , se intindem compozitia pe o foaie de copt intr-o tava apoi adaugam cascavalul ras.
Introducem tava in cuptorul incalzit pana ce cascavalul se topeste fara a se rumeni.
Se lasa la rece , se unge toata suprafata cu crema de branza apoi adaugam feliile de sunculita.
Se ruleaza cu ajutorul hartiei de copt, apoi se imbraca in folie alimentara. Se introduce la rece pentru cca 4 ore. Se taie felii si se pune pe platou spre servire.
Se serveste ca aperitiv.
Este delicios;sper sa va placa si dumneavoastra!
Pofta buna!
Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuniReteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.
Gem de cireseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii