RULADA CU SPANAC

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie
RULADA CU SPANAC

Ingrediente

  • 450 gr spanac congelat
  • 150 ml lapte
  • 200 gr cascaval
  • 100 gr crema de branza cu smantana
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • 9-10 felii de sunculita taranesca.

Mod de preparare

Spanacul se lasa la dezghetat, se pune intr-o sita si il presam astfel incat sa se scurga bine,apoi se pune in laptele fierbinte si se fierbe cca 15-20 min la foc mic.

Dupa fierbere se lasa la racit intr-o sita. Cand este complet rece se pune intr-un bol, adaugam sare, piper si ouale.

Se amesteca bine , se intindem compozitia pe o foaie de copt intr-o tava apoi adaugam cascavalul ras.

Introducem tava in cuptorul incalzit pana ce cascavalul se topeste fara a se rumeni.

Se lasa la rece , se unge toata suprafata cu crema de branza apoi adaugam feliile de sunculita.

Se ruleaza cu ajutorul hartiei de copt, apoi se imbraca in folie alimentara. Se introduce la rece pentru cca 4 ore. Se taie felii si se pune pe platou spre servire.

Se serveste ca aperitiv.

Este delicios;sper sa va placa si dumneavoastra!

Pofta buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde
Jeleu de zmeura

Jeleu de zmeura

Reteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.

Jeleu de zmeura