autor:

Andreea_Minzateanu

» » , , , Aperitive, Aperitive, Aperitive, Aperitive

RULADA CU SPANAC

Autor: Andreea_Minzateanu (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 10 aprilie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea_Minzateanu (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 10 aprilie 2015

Ingrediente
450 gr spanac congelat, 150 ml lapte, 200 gr cascaval, 100 gr crema de branza cu smantana, sare, piper, 2 oua, 9-10 felii de sunculita taranesca.

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Spanacul se lasa la dezghetat, se pune intr-o sita si il presam astfel incat sa se scurga bine,apoi se pune in laptele fierbinte si se fierbe cca 15-20 min la foc mic.

Dupa fierbere se lasa la racit intr-o sita. Cand este complet rece se pune intr-un bol, adaugam sare, piper si ouale.

Se amesteca bine , se intindem compozitia pe o foaie de copt intr-o tava apoi adaugam cascavalul ras.

Introducem tava in cuptorul incalzit pana ce cascavalul se topeste fara a se rumeni.

Se lasa la rece , se unge toata suprafata cu crema de branza apoi adaugam feliile de sunculita.

Se ruleaza cu ajutorul hartiei de copt, apoi se imbraca in folie alimentara. Se introduce la rece pentru cca 4 ore. Se taie felii si se pune pe platou spre servire.

Se serveste ca aperitiv.

Este delicios;sper sa va placa si dumneavoastra!

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "RULADA CU SPANAC" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Rulada de spanac umpluta cu crema de branza

Rulada de spanac umpluta cu crema de branza

Retete gustoase pentru Masa de Paste Separam ouale, galbenusurile le amestecam intr-un vas, cu

1 vot    0 comentarii
1h
Retete de Pasti
Rulada cu spanac, ciuperci si branza de vaci

Rulada cu spanac, ciuperci si branza de vaci

Se lasa spanacul la dezgetat intr-o strecuratoare.Se pune uleiul intr-o tigaie care se pune pe foc,apoi

12 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rica: , 19 aprilie 2015

    Dece nu cu spanac proaspăt?

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 450 gr spanac congelat
  • 150 ml lapte
  • 200 gr cascaval
  • 100 gr crema de branza cu smantana
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • 9-10 felii de sunculita taranesca.

Raporteaza reteta

Retete
de Andreea_Minzateanu
Rulouri din piept de pui

Rulouri din piept de pui

1.Condimentati carnea. 2.Taiati felii cascavalul si sunca presata tot atatea bucati cate aveti de

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Pasti
Bavareza de capsuni si ciocolata

Bavareza de capsuni si ciocolata

Spala capsunile si curata-le de codite.Taie-le jn bucati si pune-le intr-o oala.Adauga zaharul si

1 vot    0 comentarii
1h
Prajituri
Fara foto

Rica:

Dece nu cu spanac proaspăt?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Omleta de familie - reteta casei