Spanacul se lasa la dezghetat, se pune intr-o sita si il presam astfel incat sa se scurga bine,apoi se pune in laptele fierbinte si se fierbe cca 15-20 min la foc mic.
Dupa fierbere se lasa la racit intr-o sita. Cand este complet rece se pune intr-un bol, adaugam sare, piper si ouale.
Se amesteca bine , se intindem compozitia pe o foaie de copt intr-o tava apoi adaugam cascavalul ras.
Introducem tava in cuptorul incalzit pana ce cascavalul se topeste fara a se rumeni.
Se lasa la rece , se unge toata suprafata cu crema de branza apoi adaugam feliile de sunculita.
Se ruleaza cu ajutorul hartiei de copt, apoi se imbraca in folie alimentara. Se introduce la rece pentru cca 4 ore. Se taie felii si se pune pe platou spre servire.
Se serveste ca aperitiv.
Este delicios;sper sa va placa si dumneavoastra!
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii