Spanacul se lasa la dezghetat, se pune intr-o sita si il presam astfel incat sa se scurga bine,apoi se pune in laptele fierbinte si se fierbe cca 15-20 min la foc mic.
Dupa fierbere se lasa la racit intr-o sita. Cand este complet rece se pune intr-un bol, adaugam sare, piper si ouale.
Se amesteca bine , se intindem compozitia pe o foaie de copt intr-o tava apoi adaugam cascavalul ras.
Introducem tava in cuptorul incalzit pana ce cascavalul se topeste fara a se rumeni.
Se lasa la rece , se unge toata suprafata cu crema de branza apoi adaugam feliile de sunculita.
Se ruleaza cu ajutorul hartiei de copt, apoi se imbraca in folie alimentara. Se introduce la rece pentru cca 4 ore. Se taie felii si se pune pe platou spre servire.
Se serveste ca aperitiv.
Este delicios;sper sa va placa si dumneavoastra!
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii