Salam de biscuiţi reţetă de ruladă
Salam de biscuiţi reţetă de ruladă
Biscuitii se macina.
Se pune la fiert apa cu zaharul, cu cafeaua lichida,cu cacaua;cind fierbe si zaharul e topit se ia de pe foc;se pune esenta de rom dups gust.Se lasa sa se raceasca putin;se pune,apoi,peste biscuitii macinati,putin cite putin,pina se obtine un aluat consistent.
Se face crema:untul si nuca de cocos se freaca,spuma.
Aluatul(de buscuiti) se imparte in 2;la fel si crema.
Impartim in 2,deoarece, facem 2 rulade.
Pe o foaie de folie intindem,cu mina, 1/2 din aluatul de biscuiti;trebuie sa fie de cca 0,5 cm,grosime si marime de cca 25/30 cm.Peste aluatul,astfel intins,punem 1/2 din cantitatea de crema.Rulam.
Se face al 2-lea rol.Cind sint gata,se ruleaza in folie,se pun, peste noapte la frigider sau congelator.
Se serveste,taiat felii;rulada asta e f.buna linga cafea.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii