Tocam carnea de miel, si o amestecam bine cu 1 ou crud, feliile de paine, ceapa si usturoiul tocate fin, mararul, sarea, piperul si boiaua, pana cand obtinem o pasta consistenta. Intindem pasta noastra pe o folie de aluminiu, presarata cu pesmet. Asezam in lung cele 2 oua ramase, fierte tare si bineinteles decojite. Rulam folia cu tot cu compozitiaq pana se formeaza un sul. Asezam sulul intr-o tava , desfacem folia de deasupra pastei, ungem cu un sos de mustar (mustarul frecat cu uleiul ) si dam la cuptor. Cand este gata (verificam cu o scobitoare sau un chibrit pe care il introducem in compozitie, stiti dumneavoastra ) lasam rulada la racit si o taiem in felii apetisante. Se serveste cu pilaf si salata de varza. Pofta buna! CUGETARE : Placerile cele mai mari sant cele mai rare ( DEMOCRIT )

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii