Rulada de carne de miel - reteta pentru Lenuta

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 carne de miel
  • 3 felii de paine muiate in apa si stoarse
  • 2 cepe
  • 1 capatana usturoi
  • sare
  • piper
  • boia
  • marar tocat
  • 3 oua
  • 2 lingurite de mustar
  • 2 linguri pesmet
  • 1 lingura de ulei.

Mod de preparare

Tocam carnea de miel, si o amestecam bine cu 1 ou crud, feliile de paine, ceapa si usturoiul tocate fin, mararul, sarea, piperul si boiaua, pana cand obtinem o pasta consistenta. Intindem pasta noastra pe o folie de aluminiu, presarata cu pesmet. Asezam in lung cele 2 oua ramase, fierte tare si bineinteles decojite. Rulam folia cu tot cu compozitiaq pana se formeaza un sul. Asezam sulul intr-o tava , desfacem folia de deasupra pastei, ungem cu un sos de mustar (mustarul frecat cu uleiul ) si dam la cuptor. Cand este gata (verificam cu o scobitoare sau un chibrit pe care il introducem in compozitie, stiti dumneavoastra ) lasam rulada la racit si o taiem in felii apetisante. Se serveste cu pilaf si salata de varza. Pofta buna! CUGETARE : Placerile cele mai mari sant cele mai rare ( DEMOCRIT )

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise