autor:

FLORINEL

» » Fripturi

Rulada de porc in crusta de rozmarin si pesmet

Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Ingrediente
-800.carne de porc (cotlet, fara os), -6 felii de sunca afumata, -4 oua, -1/5dl. frisca de gatit, -1 manunchi de patrunjel, -1/5 dl.ulei, -1 manunchi de rozmarin, -120g.pesmet, -sare, -piper

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

1.Cotletul se taie in asa fel incat sa obtinem un dreptunghi, pe care il batem putin cu batatorul de carne.Se sareaza si pipereaza.

2.Ouale se bat bine ,se adauga frisca de gatit, sarea,piperul, patrunjelul se taie marunt si se fierb in bain-marie pana se obtine o crema groasa.

3.Pe rulada pregatita ,la un capat punem crema de oua si rulam.Se prinde rulada cu ata ,se sareaza si pipereaza in exterior si, in putin ulei, se frige pe toate partile.

4.Se pune rulada intr-o tava ,se stropeste cu restul de ulei si se frige 15 minute , la cuptor, la 180*C.

5.Se amesteca rozmarinul tocat marunt cu pesmetul .Se scoate tava cu rulada din cuptor si se tavaleste rulada prin amestecul de pesmet si rozmarin Se da din nou la cuptor pana se rumeneste bine.Se scoate din cuptor, se acopera cu folie de aluminiu si se lasa sa se odihneasca 10 minute.

6.Se taie rulada felii.Se aseaza pe un platou si se serveste cu garnitura de legume si porumb sotate si un vin rosu sec.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc in crusta de rozmarin si pesmet" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Gratar piept de pui cu garnitura de legume

Gratar piept de pui cu garnitura de legume

Luam pieptul de pui il spalam il stergem cu un servetel de apa apoi taiem in 2 bucati apoi fiecare

12 voturi    8 comentarii
50h
Fripturi
Pui imbatat in bere

Pui imbatat in bere

Spala pulpele, taie-le in jumatate apoi freacale bine cu amestecul de condimente (boia iute si dulce,

10 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • -800.carne de porc (cotlet
  • fara os)
  • -6 felii de sunca afumata
  • -4 oua
  • -1/5dl. frisca de gatit
  • -1 manunchi de patrunjel
  • -1/5 dl.ulei
  • -1 manunchi de rozmarin
  • -120g.pesmet
  • -sare
  • -piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de porc cu morcovi