autor:

maria mihalache

» » Aperitive

Rulada de porc in sos de rosii

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 ianuarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 ianuarie 2014

Ingrediente
3 bucati ceafa de porc, 1 legatura patrunjel, 6 fire de ceapa verde, 3 ardei grasi rosii, 1 pahar cu vin, ulei de masline, sare, piper macinat, oregano, Pentru sos, 1 cana cu bulion, sare, piper macinat, 2 foi de dafin

Dificultate: Ridicata Timp: 1h 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea de porc spalata si uscata se bate cu ciocanul ca la snitele.Se condimenteaza cu sare,piper si oregano dupa gust.Dam la rece pana cand preparam urmatorul amestec:curatam , spalam si apoi taiem patrunjelul,ceapa si ardeii.Punem intr-un bol ,stropim cu ulei de masline si condimentam cu sare si piper.Amestecam bine.


Scoatem carnea de la frigider si ungem fiecare felie in parte cu amestecul de mai sus.

Rulam si prindem in scobitori.Asezam rulourile intr-un vas.

Turnam vinul si un pahar cu apa peste ele si dam la cuptor.Lasam pana cand carnea este rumena si bine facuta.

Cu circa 15 min inainte de a scoate din cuptor turnam bulionul pe care l-am condimentat cu sare si piper si adaugam foile de dafinn.

Lasam ca sosul sa scada .

Scoatem din cuptor si punem sosul intr-o sosiera iar rulourile le stergem bine cu ajutorul unui prosop absorbant ,le lasam sa se racoresca si apoi taiem felii potrivite.Servim ca atare sau alaturi de o garnitura si bineinteles stropite cu sos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
piramida de chitelute

piramida de chitelute

se prepara chiftelele dupa reteta clasica, se prajesc noissette, dupa instructiuni. Se confectioneaza

5 voturi    6 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pasta Lumaconi umplute cu carne si cascaval

Pasta Lumaconi umplute cu carne si cascaval

Pastele se pun la fiert in apa cu un virf de lingurita de sare, respectind intocmai intructiunile

3 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

1h 40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 3 bucati ceafa de porc
  • 1 legatura patrunjel
  • 6 fire de ceapa verde
  • 3 ardei grasi rosii
  • 1 pahar cu vin
  • ulei de masline
  • sare
  • piper macinat
  • oregano
  • Pentru sos
  • 1 cana cu bulion
  • sare
  • piper macinat
  • 2 foi de dafin

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

4 voturi    17 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

24 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci
Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
SUFLEU DE PASTE CU PIEPT DE PUI