autor:

maria mihalache

» » Aperitive

Rulada de porc in sos de rosii

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 ianuarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 ianuarie 2014

Ingrediente
3 bucati ceafa de porc, 1 legatura patrunjel, 6 fire de ceapa verde, 3 ardei grasi rosii, 1 pahar cu vin, ulei de masline, sare, piper macinat, oregano, Pentru sos, 1 cana cu bulion, sare, piper macinat, 2 foi de dafin

Dificultate: Ridicata Timp: 1h 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea de porc spalata si uscata se bate cu ciocanul ca la snitele.Se condimenteaza cu sare,piper si oregano dupa gust.Dam la rece pana cand preparam urmatorul amestec:curatam , spalam si apoi taiem patrunjelul,ceapa si ardeii.Punem intr-un bol ,stropim cu ulei de masline si condimentam cu sare si piper.Amestecam bine.


Scoatem carnea de la frigider si ungem fiecare felie in parte cu amestecul de mai sus.

Rulam si prindem in scobitori.Asezam rulourile intr-un vas.

Turnam vinul si un pahar cu apa peste ele si dam la cuptor.Lasam pana cand carnea este rumena si bine facuta.

Cu circa 15 min inainte de a scoate din cuptor turnam bulionul pe care l-am condimentat cu sare si piper si adaugam foile de dafinn.

Lasam ca sosul sa scada .

Scoatem din cuptor si punem sosul intr-o sosiera iar rulourile le stergem bine cu ajutorul unui prosop absorbant ,le lasam sa se racoresca si apoi taiem felii potrivite.Servim ca atare sau alaturi de o garnitura si bineinteles stropite cu sos.
Carnea de porc spalata si uscata se bate cu ciocanul ca la snitele.Se condimenteaza cu sare,piper si oregano dupa gust.Dam la rece pana cand preparam
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Aperitive
Briose cu carnati afumati, emmentaler si ardei gras

Briose cu carnati afumati, emmentaler si ardei gras

Ouăle se bat bine și se amestecă cu laptele și uleiul. Făina se cerne și se amestecă cu praful

0 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive
Clatite integrale cu branza si oua ochiuri

Clatite integrale cu branza si oua ochiuri

Se amesteca cele doua tipuri de faina cu oul, sarea, uleiul si piper, apoi se adauga treptat apa.

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

1h 40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 3 bucati ceafa de porc
  • 1 legatura patrunjel
  • 6 fire de ceapa verde
  • 3 ardei grasi rosii
  • 1 pahar cu vin
  • ulei de masline
  • sare
  • piper macinat
  • oregano
  • Pentru sos
  • 1 cana cu bulion
  • sare
  • piper macinat
  • 2 foi de dafin

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Briose cu cascaval si oua de prepelita

Briose cu cascaval si oua de prepelita

Fierbem ouale de prepelita, astfel incat sa fie tari. Cand se racesc, le indepartam coaja. Mixam

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Rulouri cu masline si fileuri de ansoa

Rulouri cu masline si fileuri de ansoa

Scurgem bine fileurile de ansoa, de ulei. Le stropim cu zeama de lamaie. Rulam cate o bucata file

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Ciuperci umplute cu oua de prepelita

Ciuperci umplute cu oua de prepelita

Spalam ciupercile, indepartam coditele si le curatam de coaja. In fiecare ciupercuta, punem un pic

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Omleta la cuptor

Omleta la cuptor

Se bat ouale, se adauga pe rand toate ingredientele. Se da la cuptorul incins in prealabil, se coace aprox. 20 minute. Eu am facut omleta

0 voturi    0 comentarii
45h
Aperitive
Clatite umplute cu cascaval si sunca de pui

Clatite umplute cu cascaval si sunca de pui

Se amesteca bine cu mixerul toate ingredientele pentru clatite si se coc clatitele intr-o cratita. Cascavalul si sunca de pui se taie

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive