autor:

maria mihalache

» » Aperitive

Rulada de porc in sos de rosii

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 ianuarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 ianuarie 2014

Ingrediente
3 bucati ceafa de porc, 1 legatura patrunjel, 6 fire de ceapa verde, 3 ardei grasi rosii, 1 pahar cu vin, ulei de masline, sare, piper macinat, oregano, Pentru sos, 1 cana cu bulion, sare, piper macinat, 2 foi de dafin

Dificultate: Ridicata Timp: 1h 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea de porc spalata si uscata se bate cu ciocanul ca la snitele.


Se condimenteaza cu sare, si oregano dupa gust.Dam la rece pana cand preparam urmatorul amestec:curatam , spalam si apoi taiem patrunjelul,ceapa si ardeii.Punem intr-un bol ,stropim cu ulei de masline si condimentam cu sare si piper. bine.


Scoatem carnea de la frigider si ungem fiecare felie in parte cu amestecul de mai sus.


Rulam si prindem in scobitori.Asezam rulourile intr-un vas.


Turnam vinul si un pahar cu apa peste ele si dam la cuptor.Lasam pana cand carnea este rumena si bine facuta.


Cu circa 15 min inainte de a scoate din cuptor turnam bulionul pe care l-am condimentat cu sare si piper si adaugam foile de dafinn.


Lasam ca sosul sa scada .


Scoatem din cuptor si punem sosul intr-o sosiera iar rulourile le stergem bine cu ajutorul unui prosop absorbant ,le lasam sa se racoresca si apoi taiem felii potrivite.


Servim ca atare sau alaturi de o garnitura si bineinteles stropite cu sos.
-->
Retete
Alte retete din Aperitive

Chiftelute de dovlecei

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de dovlecei: Se spala dovleceii, se curata de coaja si

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive

Budincuta de spanac

Se caleste in uleiul incins ceapa taiata julien apoi spanacul scurs bine de zeama,se sareaza si pipereaza

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

1h 40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 3 bucati ceafa de porc
  • 1 legatura patrunjel
  • 6 fire de ceapa verde
  • 3 ardei grasi rosii
  • 1 pahar cu vin
  • ulei de masline
  • sare
  • piper macinat
  • oregano
  • Pentru sos
  • 1 cana cu bulion
  • sare
  • piper macinat
  • 2 foi de dafin

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache

Placinta cu carne tocata si cascaval

Incepem cu aluatul, deoarece acesta dupa ce il pregatim, trebuie sa stea la frigider timp

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje

Rulouri din lipie umplute

Taiem marunt ceapa verde, mararul si rosiile uscate. Le punem intr-un castron pe toate si le amestecam. Stropim

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive

Terina cu cascaval si carne de pui

Daca ingredientele nu sunt feliate, atunci trebuiesc feliate in felii cat mai subtiri. Eu

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Aperitiv din piept de cocos

Aperitiv din piept de cocos

1. Pieptul de cocos se pune la fiert in apa cu sare pana se inmoaie apoi sescoate ,se lasa sa se raceasca dupa care se curata carnea

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Platouri festive

Platouri festive

1. Platou cu bete frigarui asezate pe pat de salata verde: Masline verzi+ ardei rosu+ chiftelute+ cascaval+rosii si pastrama de porc+

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive