Se taie legumele in cubulete si se dau deoparte. Puiul se spala, se taie in cubulete mici. Se caleste puiul in 1-2 lingurite cu ulei vegetal. Apoi se calesc si legumele, se pastreaza calde si se dau deoparte.In tot acest timp se pregateste aluatul din 1 iaurt, 1 ou, 1 lingura cu faina, apoi se adauga faina integrala cat cuprinde, pe masura ce creste aluatul.Aluatul, odata preparat, se umple cu compozitia de legume si pui. Se modeleaza o rulada. Marginile trebuie sa fie bine prinse. Rulada se pune intr-o tava termorezistenta, fara sa fie unsa cu grasimi, si se baga in cuptorul incalzit, unde va sta circa 1 ora, la foc mediu.Se scoate in momentul in care s-a rumenit putin.
Pofta buna!
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii