Se taie legumele in cubulete si se dau deoparte. Puiul se spala, se taie in cubulete mici. Se caleste puiul in 1-2 lingurite cu ulei vegetal. Apoi se calesc si legumele, se pastreaza calde si se dau deoparte.In tot acest timp se pregateste aluatul din 1 iaurt, 1 ou, 1 lingura cu faina, apoi se adauga faina integrala cat cuprinde, pe masura ce creste aluatul.Aluatul, odata preparat, se umple cu compozitia de legume si pui. Se modeleaza o rulada. Marginile trebuie sa fie bine prinse. Rulada se pune intr-o tava termorezistenta, fara sa fie unsa cu grasimi, si se baga in cuptorul incalzit, unde va sta circa 1 ora, la foc mediu.Se scoate in momentul in care s-a rumenit putin.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii