Despicam pieptul de pui si il taiem in felii subtiri ca pentru snitele. Pregatim mixul de legume. Eu am folosit legume congelate la tigaie cu marar (morcovi, brocoli, ceapa, ciuperci si cartofi). Puteti folosii ce legume doriti pentru a umple pieptul de pui. Intr-o tigaie incingem 2-3 linguri de ulei, iar apoi adaugam legumele congelate.
Lasam la foc mediu timp de 7-8 minute. Intindem feliile de pui pe masa de lucru. Punem o lingura de legume pe mijlocul feliei de piept de pui. Rulam bucata de carne. Ungem cu putin ulei, presaram sare si piper dupa gust, boia si putin praf de usturoi. Punem foaia de copt in tava, asezam rulada, si lasam la 180 grade C, timp de 30 de minute.
Cu 10 minute inainte sa scoatem tava din cuptor, dam aragazul la 200 grade C. Noi am servit acest fel cu un sos alb, facut din iaurt, verdeata si putin praf de usturoi. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii