Rulada de pui cu legume

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Rulada de pui cu legume

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 150 legume mexicane congelate
  • sare
  • piper
  • boia
  • praf de usturoi

Mod de preparare

Despicam pieptul de pui si il taiem in felii subtiri ca pentru snitele. Pregatim mixul de legume. Eu am folosit legume congelate la tigaie cu marar (morcovi, brocoli, ceapa, ciuperci si cartofi). Puteti folosii ce legume doriti pentru a umple pieptul de pui. Intr-o tigaie incingem 2-3 linguri de ulei, iar apoi adaugam legumele congelate.

Lasam la foc mediu timp de 7-8 minute. Intindem feliile de pui pe masa de lucru. Punem o lingura de legume pe mijlocul feliei de piept de pui. Rulam bucata de carne. Ungem cu putin ulei, presaram sare si piper dupa gust, boia si putin praf de usturoi. Punem foaia de copt in tava, asezam rulada, si lasam la 180 grade C, timp de 30 de minute.

Cu 10 minute inainte sa scoatem tava din cuptor, dam aragazul la 200 grade C. Noi am servit acest fel cu un sos alb, facut din iaurt, verdeata si putin praf de usturoi. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...

Gutui coapte cu sirop de vin rosu
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise