Despicam pieptul de pui si il taiem in felii subtiri ca pentru snitele. Pregatim mixul de legume. Eu am folosit legume congelate la tigaie cu marar (morcovi, brocoli, ceapa, ciuperci si cartofi). Puteti folosii ce legume doriti pentru a umple pieptul de pui. Intr-o tigaie incingem 2-3 linguri de ulei, iar apoi adaugam legumele congelate.
Lasam la foc mediu timp de 7-8 minute. Intindem feliile de pui pe masa de lucru. Punem o lingura de legume pe mijlocul feliei de piept de pui. Rulam bucata de carne. Ungem cu putin ulei, presaram sare si piper dupa gust, boia si putin praf de usturoi. Punem foaia de copt in tava, asezam rulada, si lasam la 180 grade C, timp de 30 de minute.
Cu 10 minute inainte sa scoatem tava din cuptor, dam aragazul la 200 grade C. Noi am servit acest fel cu un sos alb, facut din iaurt, verdeata si putin praf de usturoi. Pofta buna!
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii