Imi plac ruladele deoarece, cu putina imaginatie, poti crea o multime de umpluturi. Astazi am folosit branza feta si rosii uscate.
Ungeti o tava cu ulei de masline si tapetati-o cu hartie de copt. Aranjati pe ea fileurile de pui si condimentati cu sare si piper.
Presarati pe fiecare bucata de carne putina feta, oregano, cateva frunzulite de cimbru si o rosie uscata avand grija sa nu ajungeti cu umplutura pana in margine. Rulati incorporand in mijloc umplutura si prindeti cu scobitori.
Caliti ruladele timp de 10 minute in ulei de masline si 50 g unt pana capata o culoare aramie.
Introduceti apoi in cuptorul preincalzit la 200 grade pentru aproximativ 15 minute.
Puteti sa serviti preparatul alaturi de broccoli. Taiati inflorescentele inlaturand tulpina si fierbeti in apa clocotita 3 minute, apoi scurgeti si caliti in untul ramas alte 3 minute. La final presarati mozzarela.
Pofta buna!
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii