Ruladă din biscuiţi cu cocos

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Ruladă din biscuiţi cu cocos

Ingrediente

  • pentru foaia ruladei
  • 500 g biscuiti
  • 400 ml lapte
  • 3 linguri cacao
  • 2-3 lingurite de esenta (optional)
  • pentru umplutura ruladei
  • 100 g nuca de cocos
  • 200 g unt
  • 200 g zahar pudra

Mod de preparare

Pentru foaia ruladei de biscuiti avem nevoie de niste biscuiti simpli pe care ii maruntim cu ajutorul unui maruntitor.Dupa ce am maruntit toti biscuiti adaugam cele 3 linguri de cacao si 400 ml lapte si framantam bine.Dupa aceea impartim in doua cantitatea de aluat si intindem intre doua folii alimentare.

Pentru crema de cocos a ruladei amestecam foarte bine un pachet de unt (200 g) cu 200 g de zahar pudra si cu 100 g de nuca de cocos rasa.

Punem crema rezultata peste foaia de biscuiti, o intindem uniform si apoi o rulam cu ajutorul foliei pe care este asezata.

Strangem rulada foarte bine la capete si, inainte de a o taia, o tinem cateva ore in frigider.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete
Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura reteta simpla. Cum se face reteta de dulceata de zmeura fara conservanti.

Dulceata de zmeura