Pentru foaia ruladei de biscuiti avem nevoie de niste biscuiti simpli pe care ii maruntim cu ajutorul unui maruntitor.Dupa ce am maruntit toti biscuiti adaugam cele 3 linguri de cacao si 400 ml lapte si framantam bine.Dupa aceea impartim in doua cantitatea de aluat si intindem intre doua folii alimentare.
Pentru crema de cocos a ruladei amestecam foarte bine un pachet de unt (200 g) cu 200 g de zahar pudra si cu 100 g de nuca de cocos rasa.
Punem crema rezultata peste foaia de biscuiti, o intindem uniform si apoi o rulam cu ajutorul foliei pe care este asezata.
Strangem rulada foarte bine la capete si, inainte de a o taia, o tinem cateva ore in frigider.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii