autor:

Georgeta Nedelcu

» » Aperitive

Ruladă din carne de porc cu omletă şi ciuperci

Autor: Georgeta Nedelcu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 26 martie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgeta Nedelcu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 26 martie 2016

Ingrediente
5 ouă, 1 cutie cu ciuperci, 50 g brânză de vacă, 4 fire de usturoi verde şi cozile de la 4 cepe verzi, sare, piper, 100 g caşcaval ras, 3 cepe uscate, 100 ml ulei, 1 legătură pătrunjel, 300 g carne tocată de pui (sau de care doriţi), 1 legătură măra şi 1 bucată carne de porc subţire, lungă de 40-50 cm..

Dificultate: Medie Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Facem omletă din 3 ouă şi când e gata o lăsăm să se răcească.
Călim ceapa în ulei, punem carnea tocată şi ciupercile şi le călim şi pe ele puţin, adăugăm usturoiul verde şi ceapa verde, piperul, sarea, brânza dată pe răzătoarea mare, mărarul tocat mărunt şi amestecăm.
Lăsăm să se răcească piţin, apoi adăugăm un ou şi amestecăm din nou.
Luăm bucata de carne şi o batem ca pentru şniţel, o condimentăm cu piper, apoi presărăm sare şi puţină verdeaţă (pătrunjel). Peste carne punem omleta, iar pestea ea, ceapa călită cu ciuperci, iar deasupra radem caşcaval şi presărăm restul de pătrunjel verde, tocat mărunt.
Rulăm strâns şi legăm cu o sfoară, în aşa fel, încât să nu iasă compoziţia din rulou.
Luăm o tavă, în care am pus hârtie de copt, unsă cu puţin ulei, punem rulada în tavă, batem un gălbenuş de ou şi cu el ungem rulada, apoi introducem tavă în cuptorul încins în prealabil, până se rumeneşte frumos. Facem testul cu scobitoarea şi dacă este gata, scoatem tava din cuptor şi lăsăm rulada să se răcească, apoi o putem tăia şi servi alături de piure şi o salata de roşii, o salată bulgărească sau muraturi.

Poftă mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ruladă din carne de porc cu omletă şi ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Dovlecei pane

Dovlecei pane

Se spala , se curata de coaja dovleceii, se taie rondele.Se presara cu sare si se lasa la scurs. Separat

13 voturi    27 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Crochete combinate

Crochete combinate

Se cojesc cartofii si se dau pe razatoarea cu gauri mari deasemeni si cartoful dulce se amesteca

5 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 5 ouă
  • 1 cutie cu ciuperci
  • 50 g brânză de vacă
  • 4 fire de usturoi verde şi cozile de la 4 cepe verzi
  • sare
  • piper
  • 100 g caşcaval ras
  • 3 cepe uscate
  • 100 ml ulei
  • 1 legătură pătrunjel
  • 300 g carne tocată de pui (sau de care doriţi)
  • 1 legătură măra şi 1 bucată carne de porc subţire
  • lungă de 40-50 cm..

Raporteaza reteta

Retete
de Georgeta Nedelcu
Drob Talmoş-Balmoş

Drob Talmoş-Balmoş

Lintea o punem de seara pana dimineata la inmuiat. A doua zi o punem la fiert, apoi curatam si spalam ceapa uscata, morcovul,

3 voturi    4 comentarii
30 min
Aperitive
Aperitiv din legume

Aperitiv din legume

Mod de preparare: Curăţăm legumele şi le spălăm bine. Ceapa uscată o tocăm mărunt şi

2 voturi    3 comentarii
20 min
Aperitive
Musaca de legume cu carne tocată

Musaca de legume cu carne tocată

Curatam si spalam legumele. Tocam ceapa, mararul si ardeii grasi. Morcovii si cartofii ii dăm pe

0 voturi    4 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Ardei copti pane