Carnea se taie in 10 bucati si se bate ca pentru snitele. Ceapa se taie marunt, ciupercile se taie julien, iar patrunjelul se toaca.
Ceapa impreuna cu ciupercile, sarea si piperul se inabusa in ulei
Peste fiecare bucata de carne se pune cate o lingura din compozitia obtinuta, se ruleaza si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei. Se introduc apoi la cuptorul incins la 200 grade C si se stropesc in continuu cu apa.
Separat, intr-o cratita, faina se dizolva in putina apa rece, se adauga boiaua, smantana si uleiul si se dau in fiert. Sosul obtinut se pune peste rulouri si se contiuna coacerea circa 15 min.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii