autor:

Pajint_Melinda

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

Rulou din piept de pui

Autor: Pajint_Melinda (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 mai 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Pajint_Melinda (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 05 mai 2014

Ingrediente
1 piept de pui (4 rulouri), 4 bucațele telemea de vacă (capră) mai uscată, 4 lingurițe foarte mici de muștar, 4 lingurițe foarte mici de maioneză, 1 fir de ceapă verde, sare, piper după gust, 1 lingură cimbru, ulei de măsline, ulei de florea soarelui, , , Pentru paneu:, 1 ou, câteva linguri de făină și pesmet

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

13 voturi

Mod de preparare

Spalăm și feliem pieptul de pui în 4 părți egale. Ștergem de apă feliile de piept de pui și le batem subțire. Sărăm, piperăm după gust și adăugam 1/2 din cantitatea de cimbru. Jumătate din felie ungem cu maioneză cealaltă jumătate cu muștar. Așezăm în mijlocul feliei bucățica de telemea și o bucată de ceapa verde(ceapă roșie).



Rulăm strâns fiecare felie și încercăm să introducem spre interior capetele(modelul sărmăluțelor). Stropim fiecare rulou cu ulei de măsline. Sărăm, piperăm fiecare rulou și le presărăm cu cimbrul rămas. Fiecare rulou îl dăm prin făină(bogat), scuturăm ruloul de făină, îl dăm prin oul bătut apoi prin pesmet(în strat gros).



Așezăm rulourile în tava tapetată cu hârtie pentru copt și stropim rulourile cu ulei de floarea soarelui. Punem tava în cuptorul preîncălzit la 180 C. Timp de coacere: 15 minute pe o parte și înca 15-20 minute pe cealaltă parte. Se poate servi cu salată de ridichi și ceapă verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou din piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulou din piept de pui cu cascaval si garnitura de fructe

Rulou din piept de pui cu cascaval si garnitura de fructe

Se desfasoara pieptul taindu-l dinspre mijloc spre margini si se bate pe un fund de lemn ud dandu-i

15 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pui cu mazãre în sos de Brandy

Pui cu mazãre în sos de Brandy

1)Carnea de pui, baconul si cârnatul feliat se prãjesc în foate putin ulei de mãsline. Oricum

1 vot    2 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Pajint Melinda , 19 iunie 2014

    Multumesc!

  • Pajint_Melinda

    Pajint_Melinda (Chef de cuisine) , 19 iunie 2014

    Multumesc Rodica!

  • Fara foto

    Rodica Georgescu , 13 iunie 2014

    mmmmmmm..ce bunnnnn...<3

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

13 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui (4 rulouri)
  • 4 bucațele telemea de vacă (capră) mai uscată
  • 4 lingurițe foarte mici de muștar
  • 4 lingurițe foarte mici de maioneză
  • 1 fir de ceapă verde
  • sare
  • piper după gust
  • 1 lingură cimbru
  • ulei de măsline
  • ulei de florea soarelui
  • Pentru paneu:
  • 1 ou
  • câteva linguri de făină și pesmet

Raporteaza reteta

Retete
de Pajint_Melinda
Tartă de lămâie

Tartă de lămâie

Se omogenizează foarte bine zahărul cu untul/margarina. Spălăm lămâile, le ștergem

2 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Spirale cu chimen

Spirale cu chimen

Dezghețăm aluatul de foietaj. Întindem ușor cu sucitorul (pudrăm cu puțină făină). Ungem

2 voturi    1 comentariu
1h
Aluaturi si Foietaje
Salată de ridichi cu ouă rămase de la Paști

Salată de ridichi cu ouă rămase de la Paști

Curățăm cu mare grijă ouăle pentru a nu lăsa coji. Curățăm și spălăm ridichile și

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Pajint_Melinda

Pajint_Melinda (Chef de cuisine)

Multumesc Rodica!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Cartofi cu spinari de pui