Carnea de porc se taie în felii, se dă cu sare şi se bate cu ciocanul de şniţel. Creierul se lasă să stea în apă rece, se curăţă apoi de pieliţe şi se fierbe într-un vas cu apă clocotită şi sare, timp de 20 de minute. Ceapa se curăţă, se spală, se taie mărunt şi se căleşte în ulei fierbinte. După cca. 5 minute, se adaugă creierul tăiat mărunt şi se mai călesc împreună circa 10 minute, potrivindu-se gustul de sare şi piper. Se adaugă 2 ouă şi se amestecă bine. Cu această copmpziţie se umplu fileurile de carne, se rulează, se fixează cu scobitori, se trec prin făină, ou bătut şi pesmet şi se prăjesc într-o tigaie cu ulei fierbinte, până ce se rumenesc bine.
Se servesc cu garnitură de cartofi prăjiţi şi salată.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii