autor:

PanaCris

» » Fripturi

Rulouri cu carne si creier

Autor: PanaCris (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: PanaCris (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 ianuarie 2011

Ingrediente
Pulpă de porc500gr., Creier porc/vită300gr., Făină 25 gr., Pesmet 125gr., Ouă 4buc., Ulei 125ml., Ceapă 100gr., Piper 1gr., Sare25gr.

Dificultate: Medie Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea de porc se taie în felii, se dă cu sare şi se bate cu ciocanul de şniţel. Creierul se lasă să stea în apă rece, se curăţă apoi de pieliţe şi se fierbe într-un vas cu apă clocotită şi sare, timp de 20 de minute. Ceapa se curăţă, se spală, se taie mărunt şi se căleşte în ulei fierbinte. După cca. 5 minute, se adaugă creierul tăiat mărunt şi se mai călesc împreună circa 10 minute, potrivindu-se gustul de sare şi piper. Se adaugă 2 ouă şi se amestecă bine. Cu această copmpziţie se umplu fileurile de carne, se rulează, se fixează cu scobitori, se trec prin făină, ou bătut şi pesmet şi se prăjesc într-o tigaie cu ulei fierbinte, până ce se rumenesc bine.
Se servesc cu garnitură de cartofi prăjiţi şi salată.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu carne si creier" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de porc cu rozmarin

Friptura de porc cu rozmarin

Se incinge cuptorul la 230 grade. Se inteapa pe toate partile, se unge cu sare, piper, usturoi, rozmarin.

30 voturi    12 comentarii
2h 5 min
Fripturi
Muschiulet de porc in crusta de condimente cu piure de spanac

Muschiulet de porc in crusta de condimente cu piure de spanac

Se curata muschiuletul, se spala si se sterge de apa, se unge cu mustarul amestecat cu uleiul de

5 voturi    2 comentarii
2h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • Pulpă de porc500gr.
  • Creier porc/vită300gr.
  • Făină 25 gr.
  • Pesmet 125gr.
  • Ouă 4buc.
  • Ulei 125ml.
  • Ceapă 100gr.
  • Piper 1gr.
  • Sare25gr.

Raporteaza reteta

Retete
de PanaCris
Sandwich cald

Sandwich cald

Se încinge cuptorul. Se tapetează tava cu hârtie de pergament. Se aşează feliile de pâine în

12 voturi    6 comentarii
20 min
Sandviciuri
Legume la cuptor

Legume la cuptor

Se curata dovleceii, vinetele si ardeii. Se taie vinetele felii lungi si se dau cu sare. Dupa 10

5 voturi    5 comentarii
20 min
Retete vegetariene
Prăjitură cu gem şi nuci

Prăjitură cu gem şi nuci

Se topeşte untul, apoi se amestecă cu zahărul, zahărul vanilat, cu 3 ouă şi praful de copt

9 voturi    2 comentarii
55 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Prepelita invelita in bacon cu jeleu de mazare si cartofi