Carnea de porc se taie în felii, se dă cu sare şi se bate cu ciocanul de şniţel. Creierul se lasă să stea în apă rece, se curăţă apoi de pieliţe şi se fierbe într-un vas cu apă clocotită şi sare, timp de 20 de minute. Ceapa se curăţă, se spală, se taie mărunt şi se căleşte în ulei fierbinte. După cca. 5 minute, se adaugă creierul tăiat mărunt şi se mai călesc împreună circa 10 minute, potrivindu-se gustul de sare şi piper. Se adaugă 2 ouă şi se amestecă bine. Cu această copmpziţie se umplu fileurile de carne, se rulează, se fixează cu scobitori, se trec prin făină, ou bătut şi pesmet şi se prăjesc într-o tigaie cu ulei fierbinte, până ce se rumenesc bine.
Se servesc cu garnitură de cartofi prăjiţi şi salată.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii