autor:

PanaCris

» » Fripturi

Rulouri cu carne si creier

Autor: PanaCris (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: PanaCris (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 ianuarie 2011

Ingrediente
Pulpă de porc500gr., Creier porc/vită300gr., Făină 25 gr., Pesmet 125gr., Ouă 4buc., Ulei 125ml., Ceapă 100gr., Piper 1gr., Sare25gr.

Dificultate: Medie Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea de porc se taie în felii, se dă cu sare şi se bate cu ciocanul de şniţel. Creierul se lasă să stea în apă rece, se curăţă apoi de pieliţe şi se fierbe într-un vas cu apă clocotită şi sare, timp de 20 de minute. Ceapa se curăţă, se spală, se taie mărunt şi se căleşte în ulei fierbinte. După cca. 5 minute, se adaugă creierul tăiat mărunt şi se mai călesc împreună circa 10 minute, potrivindu-se gustul de sare şi piper. Se adaugă 2 ouă şi se amestecă bine. Cu această copmpziţie se umplu fileurile de carne, se rulează, se fixează cu scobitori, se trec prin făină, ou bătut şi pesmet şi se prăjesc într-o tigaie cu ulei fierbinte, până ce se rumenesc bine.
Se servesc cu garnitură de cartofi prăjiţi şi salată.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu carne si creier" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Manzat la tava cu garnitura gratinata

Manzat la tava cu garnitura gratinata

Manzatul se taie in felii groase de latul unui deget, se aseaza intr-o tava. Intr-un castron punem

4 voturi    4 comentarii
2h
Fripturi
Friptura de vitel cu piure de cartofi si salata de varza

Friptura de vitel cu piure de cartofi si salata de varza

Carnea spalata putin in apa rece si stearsa cu un prosop curat de bucatarie se « maseaza » bine

0 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • Pulpă de porc500gr.
  • Creier porc/vită300gr.
  • Făină 25 gr.
  • Pesmet 125gr.
  • Ouă 4buc.
  • Ulei 125ml.
  • Ceapă 100gr.
  • Piper 1gr.
  • Sare25gr.

Raporteaza reteta

Retete
de PanaCris
Sandwich cald

Sandwich cald

Se încinge cuptorul. Se tapetează tava cu hârtie de pergament. Se aşează feliile de pâine în

12 voturi    6 comentarii
20 min
Sandviciuri
Legume la cuptor

Legume la cuptor

Se curata dovleceii, vinetele si ardeii. Se taie vinetele felii lungi si se dau cu sare. Dupa 10

5 voturi    5 comentarii
20 min
Retete vegetariene
Prăjitură cu gem şi nuci

Prăjitură cu gem şi nuci

Se topeşte untul, apoi se amestecă cu zahărul, zahărul vanilat, cu 3 ouă şi praful de copt

9 voturi    2 comentarii
55 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
cotlete de miel cu gnocchi