autor:

Laura_Nechita

» » , , Aluaturi si Foietaje, Aperitive, Aperitive

Rulouri cu spanac si telemea

Autor: Laura_Nechita (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 ianuarie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura_Nechita (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 ianuarie 2015

Ingrediente
ingrediente:, 350 gr iaurt natur, 50 gr unt, 1 lgta sare, 3 linguri ulei floarea soarelui, 1 ou, 500 gr faina, - 7 grame drojdie uscata, , pt umplutura:, 300 gr spanac (eu am avut congelat), 200 gr telemea sarata, 1 ou, 2 linguri gris, marar, in plus 1 ou pentru uns

Dificultate: Medie Timp: 2h 20 min

6 voturi

Mod de preparare

Eu am pus la treaba masina de framantat. Am pus in cuva masinii, iaurtul, sarea, untul moale, uleiul, oul, faina si la sfarsit drojdia. Am selectat programul de framantare.
Intre timp, am lasat spanacul la dezghetat. Apoi l-am tocat, nu marunt. Mie personal nu imi place spanacul tocat marunt.
Am faramitat telemeaua intr-un vas, am adaugat un ou si mararul tocat. Am amestecat si apoi am adaugat spanacul tocat si grisul si am amestecat iar. Am lasat compozitia sa se linisteasca.
Am pornit cuptorul.
Aluatul l-am intins intr-o foaie mare, nu foarte groasa. Am intins toata umplutura, am nivelat si apoi am rulat toata foaia. Am taiat rondele groase de 3 degete.
Am luat o tava, am asezat hartie de copt si am asezat rulourile pe care le-am uns cu ou batut.
Am pus la copt, la foc mediu, aproximativ 40- 45 minute, cat sa se rumeneasca frumos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu spanac si telemea" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci coapte la grill

Ciuperci coapte la grill

Ciupercile se curata,se spala,se scot usor coditele si se tin 5-10 minute in apa cu putin otet

11 voturi    12 comentarii
40 min
Aperitive
Sufleu de dovlecel

Sufleu de dovlecel

Se curata dovleceii de coaja, se scot semintele si se dau pe razatoare. Se rad si morcovii, ceapa

11 voturi    9 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Medie

Timp

2h 20 min

6 voturi

Ingrediente

  • ingrediente:
  • 350 gr iaurt natur
  • 50 gr unt
  • 1 lgta sare
  • 3 linguri ulei floarea soarelui
  • 1 ou
  • 500 gr faina
  • - 7 grame drojdie uscata
  • pt umplutura:
  • 300 gr spanac (eu am avut congelat)
  • 200 gr telemea sarata
  • 1 ou
  • 2 linguri gris
  • marar
  • in plus 1 ou pentru uns

Raporteaza reteta

Retete
de Laura_Nechita
Chec zebra

Chec zebra

Intr-un castron, am pus in ordine 1 cana lapte, uleiul, zaharul si am amestecat bine cu un tel. Am

41 voturi    43 comentarii
1h 10 min
Prajituri
Tarta cu iaurt, afine si lamaie verde

Tarta cu iaurt, afine si lamaie verde

Biscuitii se macina fin fie la robot, fie cu ajutorul sucitorului. ( daca nu dispuneti de robot,

16 voturi    6 comentarii
40 min
Prajituri
Cheesecake cu afine si mure

Cheesecake cu afine si mure

Biscutii cu zaharul si fructele de goji i-am rasnit la robot, nu foarte marunt. Am adaugat untul

21 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Prajituri
Mariana_Draganovic

Mariana_Draganovic (Bucatar sef)

Trbue incercat

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Cartofi copti cu cimbru