Taiati fileul de porc in 16 bucati escalop de 50 g fiecare si inveliti castanele impreuna cu salvia intr-un escalop (16 rulouri).Se pun intr-o tigaie cu ulei de masline si se rumenesc pe toate partile cu cepele si castanele de garnitura, dati focul iute si ametecand incotinuu inca 4-5 minute, turnati vinul si reduceti.Scoateti rulourile si pastrati-le la cald.Turnati supa de carne in tigaie si coaja de lamaie si fierbeti pana se reduce la o ligura de sos pentru fiecare persoana, legati sosul cu o nuca de unt.Serviti pe farfuri rulourile cu castanele si ceapa si o lingura de sos.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii