autor:

LALY

» » Aluaturi si Foietaje

Rulouri de pizza din aluat de foietaj

Autor: LALY (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LALY (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 noiembrie 2013

Ingrediente
1 aluat de foietaj (eu am avut de la Bella), 50 gr masline negre, 50 gr masline verzi, 2 carnati afumati,sau orice alt mezel afumat, 300 gr cascaval, 1 ardei gras rosu

Dificultate: Redusa Timp: 1h

16 voturi

Mod de preparare

Lasam aluatul de foietaj in frigider la dezghetat. Presaram pe masa de lucru putina faina si punem aluatul.Il mai intindem putin cu sucitorul.Pe prima parte de aluat eu am pus carnatii si cascavalul ras.Am rulat si am taiat bucati de circa 3-4 cm.Pe ce-a de a doua bucata de aluat, am pus ardeiul,maslinele si cascavalul.La fel, am rulat si am taiat bucati de 3-4 cm. Punem hartie de copt in tava de aragaz si punem rulourile.Radem putin cascaval deasupra si dam la cuptor la foc mare primele 5 minute,apoi micsoram focul.Lasam pana se rumenesc deasupra.Le putem servi atat calde, cat si reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pizza din aluat de foietaj" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Paine rapida

Paine rapida

Preparare: Se amesteca intr-un vas: branza, zaharul, uleiul, sarea si oul. Cel mai bine cu o lingura

23 voturi    4 comentarii
10 min
Aluaturi si Foietaje
Chifle cu faina de hrisca

Chifle cu faina de hrisca

De ceva timp studiez retete cu continut redus de gluten. Sanatos si interesant! Mai sanatos, este

4 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Angelica Cosovan , 15 mai 2014

    este mai bun cu aluat de casa.....am facut eu ,,reteta este veche ,,sant ani de cand o fac ...

  • Fara foto

    Veronica Tasca , 15 mai 2014

    super bn si usor de realizat

  • Fara foto

    Miclea Gheorghe , 15 mai 2014

    cand faceam eu deastea ....

    • LALY

      LALY (Chef de cuisine) , 03 aprilie 2014

      Oana nu am incercat cu foi de placinta. Aluatul de foietaj este mai gras si creste la cuptor,pe cand foile de placinta nu cresc.Reteta originala este cu aluat de foietaj.Pupici dulci.

    • Fara foto

      Raducu Bardos , 03 aprilie 2014

      exact am facut si eu e delicioasa

    • Fara foto

      Oana Pastiu , 02 aprilie 2014

      Eu am aluat de placinta, oare se poate folosi?

    • LALY

      LALY (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2013

      Ovidiu asteptam reteta si vreo doua minipizza...

    • LALY

      LALY (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2013

      Casandra asa este simplu si gustos.

    • Fara foto

      Casandra Marele , 20 noiembrie 2013

      este mai bun cu aluat de casa.....am facut eu ,,reteta este veche ,,sant ani de cand o fac ...

    • Fara foto

      Ovidiu Pagidean , 20 noiembrie 2013

      este mai bun cu aluat de casa.....am facut eu ,,reteta este veche ,,sant ani de cand o fac ...

    • Fara foto

      Casandra Marele , 20 noiembrie 2013

      Super simplu si rapid!

    • LALY

      LALY (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2013

      Pupicei,pupicei Valentina...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2013

      excelente...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

16 voturi

Ingrediente

  • 1 aluat de foietaj (eu am avut de la Bella)
  • 50 gr masline negre
  • 50 gr masline verzi
  • 2 carnati afumati,sau orice alt mezel afumat
  • 300 gr cascaval
  • 1 ardei gras rosu

Raporteaza reteta

Retete
de LALY
FURSECURI CU STAFIDE

FURSECURI CU STAFIDE

Se lasa untul la inmuiat la temperatura camerei,iar stafidele se inmoaie in rom.Se freaca galbenusurile

3 voturi    2 comentarii
30 min
Prajituri
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Se bate albusul spuma cu zaharul,peste care se adauga galbenusurile,uleiul si faina.Se adauga

1 vot    1 comentariu
4h
Prajituri
Tort de frisca

Tort de frisca

Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei.Se separa albusurile de galbenusuri si

4 voturi    1 comentariu
3h
Prajituri

LALY (Chef de cuisine)

Oana nu am incercat cu foi de placinta. Aluatul de foietaj este mai gras si creste la cuptor,pe cand foile de placinta nu cresc.Reteta originala este cu aluat de foietaj.Pupici dulci.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Mini trandafirași