autor:

LALY

» » Aluaturi si Foietaje

Rulouri de pizza din aluat de foietaj

Autor: LALY (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LALY (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 noiembrie 2013

Ingrediente
1 aluat de foietaj (eu am avut de la Bella), 50 gr masline negre, 50 gr masline verzi, 2 carnati afumati,sau orice alt mezel afumat, 300 gr cascaval, 1 ardei gras rosu

Dificultate: Redusa Timp: 1h

17 voturi

Mod de preparare

Lasam aluatul de foietaj in frigider la dezghetat. Presaram pe masa de lucru putina faina si punem aluatul.Il mai intindem putin cu sucitorul.Pe prima parte de aluat eu am pus carnatii si cascavalul ras.Am rulat si am taiat bucati de circa 3-4 cm.Pe ce-a de a doua bucata de aluat, am pus ardeiul,maslinele si cascavalul.La fel, am rulat si am taiat bucati de 3-4 cm. Punem hartie de copt in tava de aragaz si punem rulourile.Radem putin cascaval deasupra si dam la cuptor la foc mare primele 5 minute,apoi micsoram focul.Lasam pana se rumenesc deasupra.Le putem servi atat calde, cat si reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pizza din aluat de foietaj" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
“Sfiha” sau  “Lahm bi’ajin”-Placinte  cu carne –specific tarilor arabe

“Sfiha” sau “Lahm bi’ajin”-Placinte cu carne –specific tarilor arabe

Faina se amesteca 2 minute cu drojdia instantanee; se adauga apoi restul ingredienteleor si se framanta

37 voturi    17 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Biscuiti spritati

Biscuiti spritati

Se amesteca toate ingredientele (untul trebuie sa fie tinut in bucatarie) Se lucreaza doar cu furculita,

114 voturi    35 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 13 comentarii

  • Angelica Cosovan , 15 mai 2014

    este mai bun cu aluat de casa.....am facut eu ,,reteta este veche ,,sant ani de cand o fac ...

  • Veronica Tasca , 15 mai 2014

    super bn si usor de realizat

  • Miclea Gheorghe , 15 mai 2014

    cand faceam eu deastea ....

    • LALY

      LALY (Chef de cuisine) , 03 aprilie 2014

      Oana nu am incercat cu foi de placinta. Aluatul de foietaj este mai gras si creste la cuptor,pe cand foile de placinta nu cresc.Reteta originala este cu aluat de foietaj.Pupici dulci.

    • Raducu Bardos , 03 aprilie 2014

      exact am facut si eu e delicioasa

    • Oana Pastiu , 02 aprilie 2014

      Eu am aluat de placinta, oare se poate folosi?

    • LALY

      LALY (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2013

      Ovidiu asteptam reteta si vreo doua minipizza...

    • LALY

      LALY (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2013

      Casandra asa este simplu si gustos.

    • Casandra Marele , 20 noiembrie 2013

      este mai bun cu aluat de casa.....am facut eu ,,reteta este veche ,,sant ani de cand o fac ...

    • Ovidiu Pagidean , 20 noiembrie 2013

      este mai bun cu aluat de casa.....am facut eu ,,reteta este veche ,,sant ani de cand o fac ...

    • Casandra Marele , 20 noiembrie 2013

      Super simplu si rapid!

    • LALY

      LALY (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2013

      Pupicei,pupicei Valentina...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2013

      excelente...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

17 voturi

Ingrediente

  • 1 aluat de foietaj (eu am avut de la Bella)
  • 50 gr masline negre
  • 50 gr masline verzi
  • 2 carnati afumati,sau orice alt mezel afumat
  • 300 gr cascaval
  • 1 ardei gras rosu

Raporteaza reteta

Retete
de LALY
FURSECURI CU STAFIDE

FURSECURI CU STAFIDE

Se lasa untul la inmuiat la temperatura camerei,iar stafidele se inmoaie in rom.Se freaca galbenusurile

3 voturi    2 comentarii
30 min
Prajituri
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Se bate albusul spuma cu zaharul,peste care se adauga galbenusurile,uleiul si faina.Se adauga

3 voturi    1 comentariu
4h
Prajituri
Tort de frisca

Tort de frisca

Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei.Se separa albusurile de galbenusuri si

6 voturi    1 comentariu
3h
Prajituri

LALY (Chef de cuisine)

Oana nu am incercat cu foi de placinta. Aluatul de foietaj este mai gras si creste la cuptor,pe cand foile de placinta nu cresc.Reteta originala este cu aluat de foietaj.Pupici dulci.

Retete

din Aluaturi si Foietaje

Paine coapta pe frunze de varza Paine coapta pe frunze de varza

1. MAIAUA: intr-un vas se freacă drojdia cu puțin zahăr și aproximativ 50 ml-100 ml apă ( din cea măsurată). Se lasă la dospit

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Bagheta cu susan