Pieptul de pui se feliază şi se bate ca pentru şniţele.Se condimentează,se rade pe fiecare felie caşcaval şi se aşează ardei tăiaţi bastonaşe. Se rulează şi se pri nde fiecare rulou cu scobitori.Se stropesc cu uleiul de măsline şi se prăjesc într-o tiganie anti-aderentă,la foc mediu,întorcând rulourile pe toate părţile.Fa final se aruncă peste pui căţeii de usturoi tocaţi şi se lasă acoperit cca.1 min.
Intre timp pregătim sosul: Sana se amestecă cu hreanul ras,câteva picături de ulei de măsline sau din sâmburi de struguri şi verdeaţa rupta.
Rulourile se pot servi cu cartofi natur sa fără,cu sos din belşug. Gata!
Bon apettit!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii