Pieptul de pui se pune intr-o marinata pentru fragezire, marinata este formata din : 1 ceapa, 2 catei de usturoi, cimbru, boia dulce, ulei de masline o lingura, 2 linguri de otet balsamic, 100 ml de vin alb sec, sare, se lasa 1 ora la marinat in frigider.
Se scoate pieptul de pui, se pliaza in jumatate si se infasoara in bacon si se prinde cu scobitori, se toaca usturoiul fin si se rade parmezanul, cand sunt rulourile gata se pune un pic de unt in mijlocul ruloului, se pune usturoiul si parmezanul si se da la cuptor, intr-o tava unsa cu ulei si se adauga 50 ml de vin si 50 ml suc de ananas, aproximativ 30-40 minute, se verifica daca nu este facut se mai lasa 5 minute. Se scot rulourile si se lasa in asteptare. Pe grill punem feliile de ananas, pentru a se face pe ambele parti si le vom pune peste rulourile de pui.
Se va servi cu garnitura din fasole verde, fasolea se va fierbe, se scurge si se va trage in unt la tigaie, cand este gata se scoate pe o farfurie separata.
Trecem la aranjarea farfuriei: se taie 1-2 castraveti in feliute subtiri, peste se aseaza fasolea verde iar rulourile de pui se aseaza deasupra, la fel ca in fotografiile alaturate.
www.reteteleluisupernico.blogspot.com
Pofta Buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii