Ingrediente
8 bucati de piept de pui, 8 felii de bacon, 8 felii de ananas si 50 ml de suc din compot, 3 fire de usturoi verde, 100-150 gr de parmezan, unt, ulei de masline, otet balsamic, boia dulce, cimbru, 150 ml de vin alb, ½ kg de fasole verde, 1-2 castraveti, 100-150 gr de unt
Dificultate: Medie | Timp: 45 min
20 voturi
Mod de preparare
Se scoate pieptul de pui, se pliaza in jumatate si se infasoara in bacon si se prinde cu scobitori, se toaca usturoiul fin si se rade parmezanul, cand sunt rulourile gata se pune un pic de unt in mijlocul ruloului, se pune usturoiul si parmezanul si se da la cuptor, intr-o tava unsa cu ulei si se adauga 50 ml de vin si 50 ml suc de ananas, aproximativ 30-40 minute, se verifica daca nu este facut se mai lasa 5 minute. Se scot rulourile si se lasa in asteptare. Pe grill punem feliile de ananas, pentru a se face pe ambele parti si le vom pune peste rulourile de pui.
Se va servi cu garnitura din fasole verde, fasolea se va fierbe, se scurge si se va trage in unt la tigaie, cand este gata se scoate pe o farfurie separata.
Trecem la aranjarea farfuriei: se taie 1-2 castraveti in feliute subtiri, peste se aseaza fasolea verde iar rulourile de pui se aseaza deasupra, la fel ca in fotografiile alaturate.
www.reteteleluisupernico.blogspot.com
Pofta Buna.