autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Fripturi

Rulouri de pui invelite in bacon cu garnitura de fasole verde

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 17 iunie 2009

Ingrediente
8 bucati de piept de pui, 8 felii de bacon, 8 felii de ananas si 50 ml de suc din compot, 3 fire de usturoi verde, 100-150 gr de parmezan, unt, ulei de masline, otet balsamic, boia dulce, cimbru, 150 ml de vin alb, ½ kg de fasole verde, 1-2 castraveti, 100-150 gr de unt

Dificultate: Medie Timp: 45 min

20 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se pune intr-o marinata pentru fragezire, marinata este formata din : 1 ceapa, 2 catei de usturoi, cimbru, boia dulce, ulei de masline o lingura, 2 linguri de otet balsamic, 100 ml de vin alb sec, sare, se lasa 1 ora la marinat in frigider.

Se scoate pieptul de pui, se pliaza in jumatate si se infasoara in bacon si se prinde cu scobitori, se toaca usturoiul fin si se rade parmezanul, cand sunt rulourile gata se pune un pic de unt in mijlocul ruloului, se pune usturoiul si parmezanul si se da la cuptor, intr-o tava unsa cu ulei si se adauga 50 ml de vin si 50 ml suc de ananas, aproximativ 30-40 minute, se verifica daca nu este facut se mai lasa 5 minute. Se scot rulourile si se lasa in asteptare. Pe grill punem feliile de ananas, pentru a se face pe ambele parti si le vom pune peste rulourile de pui.

Se va servi cu garnitura din fasole verde, fasolea se va fierbe, se scurge si se va trage in unt la tigaie, cand este gata se scoate pe o farfurie separata.

Trecem la aranjarea farfuriei: se taie 1-2 castraveti in feliute subtiri, peste se aseaza fasolea verde iar rulourile de pui se aseaza deasupra, la fel ca in fotografiile alaturate.

www.reteteleluisupernico.blogspot.com

Pofta Buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pui invelite in bacon cu garnitura de fasole verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe cu acordeoane

Pulpe cu acordeoane

Din ulei , vin ,sare, piper, boia si cimbru se face un bait. Pulpele spalate si curatate se cresteaza

9 voturi    14 comentarii
1h 10 min
Fripturi
Friptura de pui cu orez si legume

Friptura de pui cu orez si legume

Se ia un piept de pui, se spala si se freaca cu condimente peste tot, se pune in punga magica cu

3 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 iulie 2009

    O bunatate...

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 21 iunie 2009

    Arata super-bine felicitari.

  • diviana

    diviana (Chef de cuisine) , 18 iunie 2009

    Arata forte bine rulourile :)

Dificultate

Medie

Timp

45 min

20 voturi

Ingrediente

  • 8 bucati de piept de pui
  • 8 felii de bacon
  • 8 felii de ananas si 50 ml de suc din compot
  • 3 fire de usturoi verde
  • 100-150 gr de parmezan
  • unt
  • ulei de masline
  • otet balsamic
  • boia dulce
  • cimbru
  • 150 ml de vin alb
  • ½ kg de fasole verde
  • 1-2 castraveti
  • 100-150 gr de unt

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Smecherul Catel sau Pluto

Smecherul Catel sau Pluto

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Seaseaza cele

22 voturi    6 comentarii
5 min
Sandviciuri
Crocodilul buclucas

Crocodilul buclucas

Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul

18 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate...

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Coaste la cuptor cu cimbru de câmp si portocale (Entercosto no forno com tomilho e laranjas)