1.Se spala pestele apoi se sareaza si condimenteaza,se stropeste cu sucul de lamaie si se lasa o ora la marinat.
2.Rosiile se oparesc ,se decojesc apoi se taie cubulete,ardeii se feliaza.Fileurile condimentate se prajesc in uleiul in care am zdrobit un catel de usturoi si apoi l-am scos,se scot pe servetele absorbante,apoi se ruleaza usor si se prind cu scobitori.
In uleiul ramas calim un pic ardfeiul ,adaugam rosiile cubulete si sucul,lasam sa clocoteasca un pic si stingem cu paharelul de vin.Se adauga 2 foi de dafin,se sareaza si pipereaza dupa gust,adaugam si busuiocul si lasam sa fiarba 5 minute.
3.Rulourile de salau se pun intr-o tavita,peste ele se toarna sosul de rosii,ardeiul iute taiat rondele si se da la cuptor pentru 15 minute.
Se serveste cald asezonat cu patrunjel proaspat.
Pofta buna !
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii