autor:

anuta

» » Mancaruri cu peste

Rulouri de salau cu legume la cuptor

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 29 ianuarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 29 ianuarie 2016

Ingrediente
4 bucati file de salau,2-3 rosii,200 ml suc de rosii,zeama de la o lamaie, ml ulei de masline,cateva fire de busuioc verde,patrunjel verde,1 ardei rosu,un catel de usturoi, pahar de vin, foi de dafin,un ardei iute

Dificultate: Medie Timp: 50 min

1 vot

Mod de preparare

1.Se spala pestele apoi se sareaza si condimenteaza,se stropeste cu sucul de lamaie si se lasa o ora la marinat.
2.Rosiile se oparesc ,se decojesc apoi se taie cubulete,ardeii se feliaza.Fileurile condimentate se prajesc in uleiul in care am zdrobit un catel de usturoi si apoi l-am scos,se scot pe servetele absorbante,apoi se ruleaza usor si se prind cu scobitori.
In uleiul ramas calim un pic ardfeiul ,adaugam rosiile cubulete si sucul,lasam sa clocoteasca un pic si stingem cu paharelul de vin.Se adauga 2 foi de dafin,se sareaza si pipereaza dupa gust,adaugam si busuiocul si lasam sa fiarba 5 minute.
3.Rulourile de salau se pun intr-o tavita,peste ele se toarna sosul de rosii,ardeiul iute taiat rondele si se da la cuptor pentru 15 minute.
Se serveste cald asezonat cu patrunjel proaspat.
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de salau cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Hamsie prajita

Hamsie prajita

1. Se curate hamsia de intestine si se spala bine sub jet de apa rece. 2. Se lasa la scurs intr-o

14 voturi    11 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Scrumbie umpluta cu verdeturi-specialitate dobrogeana

Scrumbie umpluta cu verdeturi-specialitate dobrogeana

Pestele se curata, se spala bine,se sterge sau se lasa la zvantat,dupa care se cresteaza pe burta

12 voturi    10 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

50 min

1 vot

Ingrediente

  • 4 bucati file de salau,2-3 rosii,200 ml suc de rosii,zeama de la o lamaie, ml ulei de masline,cateva fire de busuioc verde,patrunjel verde,1 ardei rosu,un catel de usturoi, pahar de vin, foi de dafin,un ardei iute

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

1 vot    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Stavrizi la gratar