Se curata vinetele de coaja. Se feliaza pe lung nu rondele pentru a le putea rula si se lasa cu sare pentru a iesi apa din ele si sa se inmoaie cam jumate de ora. Se feliaza (bastonase) kaizerul si cascavalul si se pune cate o felie din fiecare pe cate o felie de vinete, apoi se ruleaza. Rulourile obtinute se dau prin faina, ou si pesmet si se prajesc in untdelemn, Sunt minunate ca aperitiv.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii