autor:

burdulea maria elena

» » Aluaturi si Foietaje

Rulouri din aluat foitaj, umplute, pentru vin sau bere

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 martie 2010

Ingrediente
1 pachet aluat foitaj Linco., Pt umplutura: 400 g salam afumat, 1 ou, sare, piper, 2 lingurite oregano, 1 lingurita enibahar, mac.

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

3 voturi

Mod de preparare

Pana se decongeleaza aluatul, putem prepara umplutura. Salamul se razuie pe razatoarea cu gauri mari, se condimenteaza cu piper, sare, oregano, enibahar, adaugam oul, amestecam totul bine, lasam deoparte.
Se lasa aluatul la decongelat, se desface, se intinde pe masa sau planseta, se aseaza umplutura, se ruleaza si se taie. Se fac cateva suluri din aceasta cantitate de aluat, si fiecare sul se taie in 4, se ung bucatile obtinute cu apa, se presara sare si mac. Asezam rulourile in tava tapetata cu hartie de copt si se coc in cuptorul preincalzit, 30-35 minute la foc potrivit pana se rumenesc. Sunt foarte gustoase si merg langa vin sau bere.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din aluat foitaj, umplute, pentru vin sau bere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
“Sfiha” sau  “Lahm bi’ajin”-Placinte  cu carne –specific tarilor arabe

“Sfiha” sau “Lahm bi’ajin”-Placinte cu carne –specific tarilor arabe

Faina se amesteca 2 minute cu drojdia instantanee; se adauga apoi restul ingredienteleor si se framanta

37 voturi    17 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Biscuiti spritati

Biscuiti spritati

Se amesteca toate ingredientele (untul trebuie sa fie tinut in bucatarie) Se lucreaza doar cu furculita,

114 voturi    35 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

  • 11 comentarii

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

    Bune si usor de facut.

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

    Foarte bune!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

    Rapid si tare,tare gustos...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

      Incercati si veti vedea, sunt tare gustoase si usor de preparat.

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

      Foarte bun!

    • burdulea maria elena , 10 martie 2010

      Merita sa incercati, nu e mare zdroaba, se fac repede.

    • panseluta

      panseluta (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

      simplu si delicios !

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

      Chiar ca sunt bune.

    • angy (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

      Delicioase,as manca in fiecare zi!

    • joly-gina

      joly-gina (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

      foarte bune

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

      Daca n-as lua un pumn de medicamente, as vrea si eu un rulou de la tine langa un pahar de vin.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet aluat foitaj Linco.
  • Pt umplutura: 400 g salam afumat
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 2 lingurite oregano
  • 1 lingurita enibahar
  • mac.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

15 voturi    22 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

13 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Bune si usor de facut.

Retete

din Aluaturi si Foietaje

Paine dietetica fara faina Paine dietetica fara faina

Incalzim cuptorul la 180 de grade C, coacere  sus jos si nu turbo.Pregatim o tava de chec o tapetam cu hartie de copt. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aluaturi si Foietaje
Paine coapta pe frunze de varza Paine coapta pe frunze de varza

1. MAIAUA: intr-un vas se freacă drojdia cu puțin zahăr și aproximativ 50 ml-100 ml apă ( din cea măsurată). Se lasă la dospit

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Aluat cu branza de vaci