In 50 ml must inmuiem stafidele, rodia o taiem in doua si scoatem bobitele
(https://www.youtube.com/watch?v=PxrzE7-rWJ8 )
sau
( https://www.youtube.com/watch?v=lY3lt5p1daM)
iar pieptul de curcan il taiem fileuri subtiri si il asezonam.
Mustul il punem la fier ( adaugam o lingura cu zahar daca e acrisor) impreuna cu sucul si bobitele de rodie si lasam sa fiarba pina cand scade si se imgroasa putin.
Pe o farfurie asezam o felie de sunca , deasupra ei un fileu de piept de curcan pe care il ungem cu putin mustar, apoi o felie de cascaval si intr-unul din capete punem o lingurita de stafide bine hidratate.
Rulam rulourile si le prindem cu cate o scobitoare, apoi le asezam intr-un vas termorezistent uns cu unt si le mai condimentam deasupra.
Dam vasul cu rulourile la cuptorul dinainte incalzit la 200 de grade C pentru aproximativ 45 de minute pina se rumenesc frumos deasupra, rulourile. Din cand in cand stropim rulourile cu putin ulei.
Cand rulourile sunt gata le servim alaturi de piure de cartofi si sosul de must cu rodie.
Va asigur ca va veti linge pe degete de asa o bunatate....noua ne-a placut tare, tare mult.
Pofta mare sa aveti !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii