Rulouri din piept de pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Rulouri din piept de pui

Ingrediente

  • piept de pui
  • cascaval
  • sunca presata
  • optional ciuperci conservate
  • si scobitori :))

Mod de preparare

1.Condimentati carnea.

2.Taiati felii cascavalul si sunca presata tot atatea bucati cate aveti de carne.(taiati totul subtire ca sa puteti rula).

3.Puneti o felie de carne una de sunca si alta de cascaval,optional adaugati ciupercile conservate..

4.Continuati umpland si celelalte bucati de carne.

6.Rulatile si legati-le cu scobitori astfel incat sa nu se desfaca.

7.Le bagati la cuptor pana se rumenesc bine.

8.Scoate-ti scobitorile cand serviti rulourile.(ele nu se vor desface)

9.Pofta buna tuturor!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise