Rulouri din piept de pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Rulouri din piept de pui

Ingrediente

  • piept de pui
  • cascaval
  • sunca presata
  • optional ciuperci conservate
  • si scobitori :))

Mod de preparare

1.Condimentati carnea.

2.Taiati felii cascavalul si sunca presata tot atatea bucati cate aveti de carne.(taiati totul subtire ca sa puteti rula).

3.Puneti o felie de carne una de sunca si alta de cascaval,optional adaugati ciupercile conservate..

4.Continuati umpland si celelalte bucati de carne.

6.Rulatile si legati-le cu scobitori astfel incat sa nu se desfaca.

7.Le bagati la cuptor pana se rumenesc bine.

8.Scoate-ti scobitorile cand serviti rulourile.(ele nu se vor desface)

9.Pofta buna tuturor!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise