1.Condimentati carnea.
2.Taiati felii cascavalul si sunca presata tot atatea bucati cate aveti de carne.(taiati totul subtire ca sa puteti rula).
3.Puneti o felie de carne una de sunca si alta de cascaval,optional adaugati ciupercile conservate..
4.Continuati umpland si celelalte bucati de carne.
6.Rulatile si legati-le cu scobitori astfel incat sa nu se desfaca.
7.Le bagati la cuptor pana se rumenesc bine.
8.Scoate-ti scobitorile cand serviti rulourile.(ele nu se vor desface)
9.Pofta buna tuturor!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii