autor:

Cristina Oprica

» » Mancaruri cu carne

Rulouri din piept de pui

Autor: Cristina Oprica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina Oprica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 mai 2009

Ingrediente
1/2kg piept de pui fara oase si piele, cateva felii subtiri de sunca de praga sau jambon cat mai lipsit de grasime, 1 ceasca de parmezan ras, 2-3 ciuperci de marime medie, 1 sau 2 ardei gras sau capia, 2-3 catei de usturoi, o bucata de radacina de ghimbir (cat o nuca)., sare, piper pentru gust (eventual putin curry), 1 legatura de patrunjel tocat, Ulei pentru prajit.

Dificultate: Medie Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Pipetul se taie si se bate putin cu ciocanul de snitele.
Se sareaza-pipereaza dupa gust si se presara pe o parte cu parmezan ras. Se aseaza o felie de sunca/jambon peste parmezan si se ruleaza apoi se impacheteaza in staniol (cu partea lucioasa in interior). Rulourile astfel obtinute se prajesc scufundate in ulei timp de 10 minute.
Intr-o tigaie se incinge uleiul si se pun cateii de usturoi si bucatele de ghimbir. Se lasa 2-3 minute si se scot din uleiul in care apoi se pun la calit ciupercile si ardeiul, totul taiat in feliute subtiri.
Se scoate staniolul de pe rulouri, se taie in doua (ca sa se poata aseza vertical in farfurie), se presara restul de parmezan ras cat sunt inca fierbinti, se aseaza garnitura din ciuperci si ardei si se presara cu patrunjel.
La garnitura se poate eventual include si orez fiert colorat cu putin curry.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulouri din piept de pui cu seminte

Rulouri din piept de pui cu seminte

Feliez pieptul de pui, bat carnea ca pentru snitel.Ung feliile de carne cu mustar,presar cu sare

8 voturi    10 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Rulouri din piept de pui, cu cartofi natur si salata de varza rosie caramelizata,

Rulouri din piept de pui, cu cartofi natur si salata de varza rosie caramelizata,

Reteta se prepara in 3 etape: 1. Pieptul de de pui= se taie aproape pe jumatate, fileul se sareaza

18 voturi    1 comentariu
50 min
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1/2kg piept de pui fara oase si piele
  • cateva felii subtiri de sunca de praga sau jambon cat mai lipsit de grasime
  • 1 ceasca de parmezan ras
  • 2-3 ciuperci de marime medie
  • 1 sau 2 ardei gras sau capia
  • 2-3 catei de usturoi
  • o bucata de radacina de ghimbir (cat o nuca).
  • sare
  • piper pentru gust (eventual putin curry)
  • 1 legatura de patrunjel tocat
  • Ulei pentru prajit.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Piept de pui toscan