autor:

Cristina Oprica

» » Mancaruri cu carne

Rulouri din piept de pui

Autor: Cristina Oprica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina Oprica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 mai 2009

Ingrediente
1/2kg piept de pui fara oase si piele, cateva felii subtiri de sunca de praga sau jambon cat mai lipsit de grasime, 1 ceasca de parmezan ras, 2-3 ciuperci de marime medie, 1 sau 2 ardei gras sau capia, 2-3 catei de usturoi, o bucata de radacina de ghimbir (cat o nuca)., sare, piper pentru gust (eventual putin curry), 1 legatura de patrunjel tocat, Ulei pentru prajit.

Dificultate: Medie Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Pipetul se taie si se bate putin cu ciocanul de snitele.
Se sareaza-pipereaza dupa gust si se presara pe o parte cu parmezan ras. Se aseaza o felie de sunca/jambon peste parmezan si se ruleaza apoi se impacheteaza in staniol (cu partea lucioasa in interior). Rulourile astfel obtinute se prajesc scufundate in ulei timp de 10 minute.
Intr-o tigaie se incinge uleiul si se pun cateii de usturoi si bucatele de ghimbir. Se lasa 2-3 minute si se scot din uleiul in care apoi se pun la calit ciupercile si ardeiul, totul taiat in feliute subtiri.
Se scoate staniolul de pe rulouri, se taie in doua (ca sa se poata aseza vertical in farfurie), se presara restul de parmezan ras cat sunt inca fierbinti, se aseaza garnitura din ciuperci si ardei si se presara cu patrunjel.
La garnitura se poate eventual include si orez fiert colorat cu putin curry.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulouri din piept de pui cu ciuperci

Rulouri din piept de pui cu ciuperci

Se portioneaza pieptul pe pui ca pentru snitele dar ceva mai mari, se condimenteaza cu sare, piper

7 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Rulouri din piept de pui

Rulouri din piept de pui

Speli pieptul de pui si il bati ca pe snitel.Sarezi pieptul si pui mirodeni.Apoi il rulezi impreuna

7 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1/2kg piept de pui fara oase si piele
  • cateva felii subtiri de sunca de praga sau jambon cat mai lipsit de grasime
  • 1 ceasca de parmezan ras
  • 2-3 ciuperci de marime medie
  • 1 sau 2 ardei gras sau capia
  • 2-3 catei de usturoi
  • o bucata de radacina de ghimbir (cat o nuca).
  • sare
  • piper pentru gust (eventual putin curry)
  • 1 legatura de patrunjel tocat
  • Ulei pentru prajit.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Shish Barak bi laban-Placintele cu carne in supa de iaurt