Reteta postata pe: 27 iunie 2008
Ingrediente
Materie prima ptr 4 portii, 2 buc piept de pui, 150 gr muschi file afumat, 8 felii branza topita, 400 gr ciuperci proaspete, 400 ml smantana, 100 gr unt, cartofi, verdeata, piper, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Pieptul se bate ca pentru snitele, se sareaza, se pun deasupra felii de muschi, ciuperci taiate si ele feliute si cate doua felii de branza topita. Se ruleaza si se prind cu scobitori. Se aseaza in tava cu unt si putina apa. Dupa ce s-au rumenit pe deasupra, se scot, iar in sosul format se pun ciupercile taiate felii mai mari. Cand s-au inmuiat, se adauga smantana in care sa dizolvat o lingura de faina se mai tine in cuptor pana se leaga putin. Rulourile se servesc alaturi de sosul format si cartofi natur cu putina verdeata deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din piept de pui cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil
19 voturi
17 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 martie 2009
Eu trec rulourile prin faina si ou, le prajesc asa ca pe snitle si le scurg pe prosop de hartie. Dupa ce sunt coapte toate, le mai dau odata prin ou si susan si mai dau o data in tigaie sa se rumeneasca pe toate partile. Daca pui susan in prma tura, se parleste si devine amarui sau nu se prajesc bine rulourile. Sun foartebune si aspectuase. Pot fi servita jumatati sau feliicalde saureci
samoila tudorel (Chef de cuisine) , 05 decembrie 2008
eu tai pieptul de pui f subtire,pieptul de pui nu se bate fiind f fraged.pun cate o felie de sunca de pui si deasupra cascaval ras,apoi rulez.din oua si faina si ceva mirodenii,ce va place,fac un amestec,dau rulourile prin el si le pun la prajit in uleiul incins.sper ca acest sfat sa apara, nu ca cel de ieri,reteta cu varza bulgareasca cu orez.
Sidy (Chef de cuisine) , 05 iulie 2008
Eu pun ciupercile in compozitia din interiorul ruloului si adaug si ou...