autor:

Carp Elena Loredana

» » Mancaruri cu carne

Rulouri din piept de pui cu sos de smantana

Autor: Carp Elena Loredana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Carp Elena Loredana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 iunie 2008

Ingrediente
Materie prima ptr 4 portii, 2 buc piept de pui, 150 gr muschi file afumat, 8 felii branza topita, 400 gr ciuperci proaspete, 400 ml smantana, 100 gr unt, cartofi, verdeata, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

24 voturi

Mod de preparare

Pieptul se bate ca pentru snitele, se sareaza, se pun deasupra felii de muschi, ciuperci taiate si ele feliute si cate doua felii de branza topita. Se ruleaza si se prind cu scobitori. Se aseaza in tava cu unt si putina apa. Dupa ce s-au rumenit pe deasupra, se scot, iar in sosul format se pun ciupercile taiate felii mai mari. Cand s-au inmuiat, se adauga smantana in care sa dizolvat o lingura de faina se mai tine in cuptor pana se leaga putin. Rulourile se servesc alaturi de sosul format si cartofi natur cu putina verdeata deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din piept de pui cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancare de mazare cu stroganoff de vitel

Mancare de mazare cu stroganoff de vitel

Se spala carnea si se pune la fiert in apa rece cu putina sare.Se spumeaza. Separat, intr-o tigaie

4 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Piccata cu piept de pui

Piccata cu piept de pui

Feliati pieptul de pui transversal in fasii subtiri de 3-4 mm si puneti-le la calit in uleiul de

30 voturi    12 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2013

    Ce bune!

  • maria82

    maria82 (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009

    Bunnnn. Am salvat-o!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 iulie 2009

    Bun,bun,bun...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 martie 2009

      Eu trec rulourile prin faina si ou, le prajesc asa ca pe snitle si le scurg pe prosop de hartie. Dupa ce sunt coapte toate, le mai dau odata prin ou si susan si mai dau o data in tigaie sa se rumeneasca pe toate partile. Daca pui susan in prma tura, se parleste si devine amarui sau nu se prajesc bine rulourile. Sun foartebune si aspectuase. Pot fi servita jumatati sau feliicalde saureci

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 05 decembrie 2008

      eu tai pieptul de pui f subtire,pieptul de pui nu se bate fiind f fraged.pun cate o felie de sunca de pui si deasupra cascaval ras,apoi rulez.din oua si faina si ceva mirodenii,ce va place,fac un amestec,dau rulourile prin el si le pun la prajit in uleiul incins.sper ca acest sfat sa apara, nu ca cel de ieri,reteta cu varza bulgareasca cu orez.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 05 iulie 2008

      Eu pun ciupercile in compozitia din interiorul ruloului si adaug si ou...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

24 voturi

Ingrediente

  • Materie prima ptr 4 portii
  • 2 buc piept de pui
  • 150 gr muschi file afumat
  • 8 felii branza topita
  • 400 gr ciuperci proaspete
  • 400 ml smantana
  • 100 gr unt
  • cartofi
  • verdeata
  • piper
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Carp Elena Loredana
Tort diplomat

Tort diplomat

Mod de preparareBlatul MOD DE PREPARARE -Se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se bat cu

93 voturi    27 comentarii
3h
Torturi
Prajitura Georgiana

Prajitura Georgiana

Mod de preparareingredientele de mai sus se amesteca iar compozitia rezultata se rastoarna intr-o

72 voturi    25 comentarii
1h
Prajituri
Rulada Andreea

Rulada Andreea

Foaia de rulada: se separa ouale, se bate albusul cu 2 linguri de zahar iar galbenusul cu 1 lingura

18 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Prajituri

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Ce bune!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Chiftea in stil arab