Ingrediente
5 pulpe de pui dezosate, cateva felii subtiri de prosciutto, 1 legatura mare de patrunjel, sare, 1 lingura de amestec de legume deshidratate, condimente uscate, ulei de masline, 2 catei de usturoi, 3-4 foi de dafin
Dificultate: Medie | Timp: 50 min
1 vot
Mod de preparare
Patrunjelul spalat si zvantat se toaca marunt, apoi se da la blender cu un praf de sare, 2 catei de usturoi si 2-3 linguri de ulei de masline, pana ce obtinem o pasta legata.
Peste fiecare pulpa cu prosciutto, asezam cu o lingura in strat subtire de patrunjel, apoi rulam strans si prindem capetele ruloului cu cate 2 scobitori. Se asaza rulou langa rulou intr-o tava, presaram un praf de sare, condimente, legumele deshidratate, turnam peste ele apa cu care am clatit paharul in care am preparat patrunjelul, fara sa acoperim rulourile, punem si frunzele de dafin, acoperim cu o folie de aluminu si dam la cuptorr cca. 20 minute, la foc mare; desfacem folia si mai lasam sa se rumeneasca rulourile cca 15-20 minute, la foc potrivit. Se servesc calde,stropite cu sos din tava.