Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform cu lama unui cutit, in partile mai carnoase, apoi se sareaza, pipereaza si condimenteaza cu legumele deshidratate.
Patrunjelul taiat se blenduieste cu un praf de sare, o lingura de ulei de masline, 3 catei de usturoi si 50 ml de vin roze.
Pe fiecare bucata de pulpa, se intinde un strat de verdeata blenduita, se ruleaza usor si se prind la catete cu scobitori. Fiecare rulou se asaza unul langa altul, intr-o tavita ingusta si inalta (gen cozonac), se stropesc deasupra cu un pic de ulei, se toarna vinul roze, se completeaza cu apa rece, pana aproape sa acopere rulourile, se presara un praf de sare, piper, felii de usturoi, foile de dafin, o lingurita din amestecul de verdeata si se da la cuptor, cca. 30 minute, sa se rumeneasca frumos.
Pofta buna!
Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii