autor:

anuta

» » , , , Retete de Pasti, Aperitive cu carne, Fripturi, Mancaruri cu carne

Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 aprilie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 aprilie 2017

Ingrediente
5 pulpe dezosate de pui, 1 legatura mare de patrunjel, 1 lingura de ulei de masline, un praf de sare, 4-5 catei de usturoi, 3-4 foi de dafin, 1 lingurita de legume deshidratate, piper, cateva scobitori din bambus, 100 ml vin roze

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform cu lama unui cutit, in partile mai carnoase, apoi se sareaza, pipereaza si condimenteaza cu legumele deshidratate.

Patrunjelul taiat se blenduieste cu un praf de sare, o lingura de ulei de masline, 3 catei de usturoi si 50 ml de vin roze.

Pe fiecare bucata de pulpa, se intinde un strat de verdeata blenduita, se ruleaza usor si se prind la catete cu scobitori. Fiecare rulou se asaza unul langa altul, intr-o tavita ingusta si inalta (gen cozonac), se stropesc deasupra cu un pic de ulei, se toarna vinul roze, se completeaza cu apa rece, pana aproape sa acopere rulourile, se presara un praf de sare, piper, felii de usturoi, foile de dafin, o lingurita din amestecul de verdeata si se da la cuptor, cca. 30 minute, sa se rumeneasca frumos.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Pasti
Pulpa de miel cu rozmarin marinata rapid cu aparatul Food Saver

Pulpa de miel cu rozmarin marinata rapid cu aparatul Food Saver

Amestecati ingredientele pregatite pentru marinare si ungeti cu acestea bucata de carne de miel.

0 voturi    0 comentarii
3h
Retete de Pasti
Baton de casa

Baton de casa

Se unge tava cu putin unt. Se amesteca 250 gr lapte praf cu 100 g cacao. Se fierb 150 ml apa cu

9 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 5 pulpe dezosate de pui
  • 1 legatura mare de patrunjel
  • 1 lingura de ulei de masline
  • un praf de sare
  • 4-5 catei de usturoi
  • 3-4 foi de dafin
  • 1 lingurita de legume deshidratate
  • piper
  • cateva scobitori din bambus
  • 100 ml vin roze

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

3 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

6 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

5 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri
Retete

din Retete de Pasti

Pasca fara aluat Pasca fara aluat

Se mixeaza ouale bine, se adauga zaharul, zaharul vanilat. Se mixeaza pana se topeste zaharul, adaugi untul moale-topit, mixezi sa se

0 voturi    0 comentarii
1h
Retete de Pasti
Cozonac Cozonac

Mai întâi pregătim maiaua. Într-un bol punem drojdia uscata, 2 linguri de zahar, 2 linguri de faina, 2 linguri de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Retete de Pasti
Kokoretsi (friptura de miel in Grecia si Turcia)