autor:

maria mihalache

» » Fripturi

Rulouri pane de file de pangasius

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iunie 2010

Ingrediente
6 fileuri de pangasius, 2 oua, faina, marar verde, ulei pentru prajit, cateva picaturi de apa minerala, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se spala , se lasa la scurs si apoi se condimenteaza dupa gust cu sare si piper fileurile.

Se face un amestec din ouale batute bine , faina ,marar taiat marunt si cateva piucaturi apa minerala de consistenta unei smantani mai subtiri.

Se presara pe fiecare bucata de fileu marar taiat marunt si apoi se da prin amestecul de mai sus.Se ruleaza , se prinde in scobitori si se prajeste in ulei incins.Se scoate cand sunt gata rumenite si facute pe un servetel absorbant.Pentru aspect se "leaga" cu frunze de usturoi.Se serveste cu diverse garnituri.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri pane de file de pangasius" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Piept de curcan cu morcovi si rosmarin

Piept de curcan cu morcovi si rosmarin

Marinam in bere 1 ora pieptul de curcan. Il ungem bine cu ulei de masline, il saram si-l piperam.

4 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Friptura de ceafa de porc la cuptor

Friptura de ceafa de porc la cuptor

Se cresteaza si condimenteaza ceafa de porc, cu piper si cimbru. Se unge cu putin ulei vasul si se

87 voturi    13 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Multi 12

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 21 iunie 2011

    Arata foarte bine si sunt delicioase !

  • Fara foto

    maria mihalache , 11 iunie 2010

    Multumesc,Mihaela.

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 07 iunie 2010

    Te astept Lenutica.Pup!

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

      Foarte frumusele cu fundite.

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 01 iunie 2010

      Foarte aromat si aspectuos!Felicitari.*****

    • Fara foto

      maria mihalache , 01 iunie 2010

      Ce bine arata Alina.........am cautat reteta dar nu am gasit-o..............poate o postezi.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 01 iunie 2010

      Ce bunatate, vin la tine, sti ca imi place pestele.

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 01 iunie 2010

      Si eu gatesc pangasius! Arata cam asa...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 6 fileuri de pangasius
  • 2 oua
  • faina
  • marar verde
  • ulei pentru prajit
  • cateva picaturi de apa minerala
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

5 voturi    18 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

29 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

6 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci

constanta proca (Chef de cuisine)

Arata foarte bine si sunt delicioase !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpa si ficat de miel la grill (gratar) pentru Inaltarea Domnului