Rulouri pane de file de pangasius

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Rulouri pane de file de pangasius

Ingrediente

  • 6 fileuri de pangasius
  • 2 oua
  • faina
  • marar verde
  • ulei pentru prajit
  • cateva picaturi de apa minerala
  • sare, piper

Mod de preparare

Se spala , se lasa la scurs si apoi se condimenteaza dupa gust cu sare si piper fileurile.

Se face un amestec din ouale batute bine , faina ,marar taiat marunt si cateva piucaturi apa minerala de consistenta unei smantani mai subtiri.

Se presara pe fiecare bucata de fileu marar taiat marunt si apoi se da prin amestecul de mai sus.Se ruleaza , se prinde in scobitori si se prajeste in ulei incins.Se scoate cand sunt gata rumenite si facute pe un servetel absorbant.Pentru aspect se "leaga" cu frunze de usturoi.Se serveste cu diverse garnituri.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor