autor:

Fara foto

» » Aperitive

Sărăţele

Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 iunie 2010

Ingrediente
1 pachet margarină, 200 ml. iaurt, grojdie cât o nucă, făină cât cuprinde, 2 ouă, 100 g. brânză/caşcaval, sare după gust.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se frământă margarina, iaurtul, drojdia, 1 ou, sarea şi făina. Se întinde o foaie de 1 cm., se unge cu gălbenuş, se rade brânză/caşcaval, se taie bastonaşe şi se coc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sărăţele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Saratele

Saratele

Se amesteca toate ingredientele. Se framanta un aluat mai tare. Se unge presa cu grasime

11 voturi    7 comentarii
45 min
Aluaturi si Foietaje
Saratele

Saratele

Se dizolva drojdia in vin,se adauga apoi sarea,margarina si faina.Se framanta bine.Se intinde o foaie

8 voturi    12 comentarii
20 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

    Foarte bune!

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet margarină
  • 200 ml. iaurt
  • grojdie cât o nucă
  • făină cât cuprinde
  • 2 ouă
  • 100 g. brânză/caşcaval
  • sare după gust.

Raporteaza reteta

ALINA BANICA

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Foarte bune!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Batoane de porumb cu branza Batoane de porumb cu branza

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
Puricei muntenesti