autor:

Fara foto

» » Aperitive

Sărăţele

Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 iunie 2010

Ingrediente
1 pachet margarină, 200 ml. iaurt, grojdie cât o nucă, făină cât cuprinde, 2 ouă, 100 g. brânză/caşcaval, sare după gust.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se frământă margarina, iaurtul, drojdia, 1 ou, sarea şi făina. Se întinde o foaie de 1 cm., se unge cu gălbenuş, se rade brânză/caşcaval, se taie bastonaşe şi se coc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sărăţele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Saratele din aluat de foietaj cu sos de rosii picant

Saratele din aluat de foietaj cu sos de rosii picant

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade Se face un sos de rosii din 400 gr de rosii taiate marunt

2 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje
Saratele din foietaj

Saratele din foietaj

Se incalzeste cuptorul la 200ºC.Se topeste untul si se unge foietajul.Se presara parmezanul,praful

14 voturi    6 comentarii
20 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

    Foarte bune!

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet margarină
  • 200 ml. iaurt
  • grojdie cât o nucă
  • făină cât cuprinde
  • 2 ouă
  • 100 g. brânză/caşcaval
  • sare după gust.

Raporteaza reteta

ALINA BANICA

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Foarte bune!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Chiftele de dovlecei cu branza si marar