Se spala rosiile si se taie ca la salata de rosii. Se ia varza si se taie fideluta subtire, apoi se adauga sare pentru a se inmuia putin. Se amesteca rosiile cu varza taiata, se adauga oregano, sare daca mai este nevoie, putin ulei, putin otet. Se taie usturoiul marunt, marunt si se adauga cu celelalte ingrediente. Se pune piper dupa gust si se amesteca foarte bine. Se poate consuma alaturi de tocane sau fripturi. S-aveti pofta!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii