Salam de biscuiţi reţetă
Salam de biscuiţi reţetă
Biscuitii se rup bucatele, stafidele se pun la inmuiat cu romul, 200 grame zahar se pun la caramelizat apoi se adauga laptele si untul. Cand s-a topit zaharul se adauga peste biscuiti. Se adauga stafidele, cacaoa, Galbenururile se freaca cu 100 grame zahar si cacao si se adauga peste biscuiti si albusul batut spuma tare se adauga la urma.
Se amesteca compozitia.
Se portioneaza in bucati potrivite de salam in folie alimentara si se da la rece pentru aproximativ 1-2 ore.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii