Salam de biscuiţi reţetă
Salam de biscuiţi reţetă
Pentru inceput ne ocupam de biscuiti; trebuie sa-i rupem cu mana astfel incat sa obtinem bucatele mici.
Intr-o craticioara puneti lapte si untul si-l lasam la foc mic pana se topeste. Dupa ce s-a topit untul vom pune zaharul si vom amesteca pana se topeste si acesta.
Dupa ce s-a topit zaharul adaugam cacao si amestecam pana ce se omogenizeaza foarte bine. Apoi oprim focul si adaugam esenta de rom si il vom lasa sa se racoreasca 5 min.
Peste biscuiti vom pune amestecul de lapte, cacao si zahar. Amestecam foarte bine ca sa se omogenizeze si vom lasa comozitia 10 minute la odihnit.
Pe o folie de plastic presarati nuca de cocos si puneti jumatate din compozitie. Rulati strans compozitia si legati-o la ambele capete. Salamul de biscuiti se tine la frigider cateva ore sau peste noapte. Repetati cu restul de compozitie.
Taiati salamul de biscuiti felii si serviti.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii