Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Salam de biscuiţi reţetă

Ingrediente

  • biscuiti Petit Beurre
  • unt vegetal
  • Green Sugar
  • cacao

Mod de preparare

Salam de biscuiţi reţetă

Am inlocuit zaharul obisnuit cu Green Sugar, un indulcitor natural (din stevie) cu zero calorii si zero indice glicemic. Astfel, pe langa faptul ca este o reteta de post, se poate consuma fara griji de catre cei care au probleme de sanatate (de pilda diabet) sau de ei care sunt atenti cu silueta lor. Ce mi-a placut, spre deosebire de alti indulcitori de tipul acesta, este faptul ca, Green Sugar arata, miroase si se comporta exact ca zaharul obisnuit. Asta il face foarte usor de folosit fiindca nu mai ai niciun stres atunci cand prepari o reteta obisnuita, dar in varianta ei dietetica.

Asadar, am amestecat biscuiti Petit Beurre macinati grosier cu unt vegetal topit la microunde, cu Green Sugar si cacao intr-un bol. Dupa ce compozitia s-a omogenizat bine, am rulat-o in folie alimentara si am lasat peste noapte la frigider.

Un surplus de compozitie l-am pus in 2 pahare cu picior, iar atunci cand am servit, am turnat deasupra putin lapte pentru a se inmuia biscuitii. Optional, poti pune in compozitie si esenta de rom, rahat cu diferite arome.

Pofta buna!

Reteta pregatita de Alexandra, dulceatadetrandafiri.blogspot.ro, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pudra de rosii

Pudra de rosii

Reteta de pudra de rosii. Cum se face pudra de rosii, reteta simpla si usor de praparat.

Pudra de rosii
Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca. Mai intai se pun la copt miezurile de nuca intr-o tava in cuptorul incins la 180 grade C...

Placinta frageda cu dovleac si nuca
Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Pentru orez: taiem ceapa marunt si o calim in cateva linguri de ulei pana devina sticloasa.

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta