Dacă ciupercile sunt proaspete, ele trebuie fierte la foc mic, acoperite, cca. 30 min.
Se mărunţesc ingredientele (mai puţin gălbenuşurile si brânza) de preferinţă felii sau pai (pentru aspect) şi se amestecă într-un castron mare. În momentul cand se serveşte, se rade brânză(~50g) peste
porţie şi apoi se aşează galbenuşul corespunzător unui ou, tăiat în patru, ca ornament.
Poftă bună!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii