Se fierb cartofii în apă sărată,timp de 20 minute,apoi se scurg de apă,se curăţă de coa(j)e şi se taie felii.
Se curăţă ceapa şi se taie în felii mai grosuţe şi se fierbe în apa cu Vegeta,împreună cu 3 linguri de oţet,sare,piper şi un vârf de cuţit de zahăr.Se toarnă acest lichid peste cartofi amestecând uşor şi se lasă să se marineze 1 oră.
Separat,se curăţă dovleceii de coajă,se taie în două,apoi în felii mai groase şi se pră-jesc scurt pe ambele părţi,în 2 linguri de ulei încins,şi apoi se lasă să se răcească.
Se spală şi se alege salata şi se pune la scurs.Roşiile se spală şi se taie în două. Brânza se taie în cubuleţe.
Se rumenesc seminţele de pin într-o tigaie fără grăsime
Se amestecă restul de untdelemn,sare,piper,oţet iar usturoiul se dă pe răzătoarea mică.
Se pun toate împreună cu măslinele peste slata de cartofi; se amestecă uşor şi se pre-sară deasupra pătrunjelul.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii