Se spala fasolea, se taie bucãti de 3-5 cm, se pune la fiert.
Se toacã usturoiul pasta, se freacã cu ulei, sare, iaurt si otet
Se spala si apoi se toacã mãrarul
Se scurge fasolea, se lasa sa se raceasca, se amestecã într-un vas de salatã cu sosul de mai sus, se presarã mãrar
Fasolea nu se fierbe sã se desire (cã se face piure când o amestecati) se ia de pe foc cu putin înainte sã se-nmoaie de tot.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii