autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Salate

Salată de mazăre proaspătă

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 iunie 2010

Ingrediente
400 g net de mazăre proaspătă, 1 ceapă, 1 căţel de usturoi, sare, piper, 4 linguri de ulei de măsline, 3 linguri de oţet balsamic

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Curăţă mazărea pe care o cumperi din piaţă în păstăi sau o ai în grădină.

Adaugă restul ingredientelor şi amestecă(sare, piper, ulei, oţet).
Taie fin ceapa şi zdrobeşte usturoiul, apoi adaugă-le la salată.
Amestecă bine şi pune la frigider până a doua zi.
Scoate-l cu 30 de minute înainte să-l mănânci şi amestecă bine.
Este foarte interesantă şi bună reţeta dacă mazarea e fragedă.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salată de mazăre proaspătă" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata de varza dulce

Salata de varza dulce

Varza se curata de foile vestede si de cotoare, apoi se toaca fideluta. Cine doreste ca salata sa

8 voturi    0 comentarii
30 min
Salate de legume
SALATA DE ARDEI  CAPIA COPTI

SALATA DE ARDEI CAPIA COPTI

Se pun intr-un vas uleiul,zaharul sau mierea de albine , otetul de mere,otetul balsamic,otetul din

27 voturi    18 comentarii
45 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

    Trebuie sa mananc inainte cateva boabe de mazare crude ca sa vad cum sunt si apoi sa fac salata.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

    Foarte buna!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 400 g net de mazăre proaspătă
  • 1 ceapă
  • 1 căţel de usturoi
  • sare
  • piper
  • 4 linguri de ulei de măsline
  • 3 linguri de oţet balsamic

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

93 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

7 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

4 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Trebuie sa mananc inainte cateva boabe de mazare crude ca sa vad cum sunt si apoi sa fac salata.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Rondele de vinete umplute cu legume si branza Tofu Rondele de vinete umplute cu legume si branza Tofu

Vanata se spala, se sterge si apoi se indeparteaza capetele si se taie in 4 bucati groase de 3-4 cm care apoi se scobesc cu o lingura,

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza
Salata de fasole rosii cu legume Salata de fasole rosii cu legume

Reteta pe care vreau sa va o prezint este o salata aperitiv rapida, extrem de savuroasa, e o salata specifica sezonul de toamna, deci

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Salata mixta