Curatati ouale de coaja, lasati-le in apa rece, apoi cojiti-le. Taiati cascavalul in felii subtiri, apoi inca o data in doua sau in patru, pentru a obtine dreptunghiuri sau romburi. Curatati arpagicul si taiati-l in feliute subtiri. Curatati marul, scoateti-i casuta cu samburi, apoi dati-l pe razatoarea mare. Amestecati-l cu sucul de lamaie. Amestecati smantana cu frisca, sarati-le (in functie de cat de sarat este cascavalul) si piperati-le din abundenta. Amestecati sosul cu arpagicul si frunzele rupte de busuioc.
Taiati ouale in rondele subtiri si asezati-le pe un platou. Sarati-le bine. Puneti apoi un rand de cascaval, unul de mere, unul de smantana cu arpagic.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii