Salată de ouă cu brînză

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua fierte
  • 300 g cascaval taiat in felii subtiri
  • 100 g smantana proaspata
  • 100 g frisca
  • 2 cepe de arpagic
  • un pumn de frunzulite de busuioc
  • 1 mar mare
  • 1 lingurita de suc de lamaie
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Curatati ouale de coaja, lasati-le in apa rece, apoi cojiti-le. Taiati cascavalul in felii subtiri, apoi inca o data in doua sau in patru, pentru a obtine dreptunghiuri sau romburi. Curatati arpagicul si taiati-l in feliute subtiri. Curatati marul, scoateti-i casuta cu samburi, apoi dati-l pe razatoarea mare. Amestecati-l cu sucul de lamaie. Amestecati smantana cu frisca, sarati-le (in functie de cat de sarat este cascavalul) si piperati-le din abundenta. Amestecati sosul cu arpagicul si frunzele rupte de busuioc.

Taiati ouale in rondele subtiri si asezati-le pe un platou. Sarati-le bine. Puneti apoi un rand de cascaval, unul de mere, unul de smantana cu arpagic.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Turta dulce

Turta dulce

Turta dulce
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise